dinsdag 15 mei 2018

Buiten muurschildering

Bekijk het bord Tuin muurschildering van waijerop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuin muurschildering , Idee verf en Beginner schilderij. Vaak worden onze muurschilderingen ingezet als sfeer- en wanddecoratie in kledingwinkels, bedrijfs- en kantoor ruimtes, restaurants, zwembaden, (sport) scholen, parkeergarages en presentatie ruimtes. Daarnaast worden onze anti-graffiti schilderingen ingezet als oplossing bij graffiti-overlast in de buitenruimte zoals in tunnels en steegjes. Neem ook een buiten muurschildering in de tuin, balkon of dakterras!


Wanneer je echt iets speciaals in de tuin wilt, neem je een airbrush tuin muurschildering.

Een buitenmuur decoratie van R-BRUSH wordt namelijk altijd aangepast op je eigen smaak en wensen. De tijd die het maken van een muurschildering in beslag neemt hangt af van de grootte en de ondergrond. Onder de ideale omstandigheden zal ik minimaal één dagdeel voor een kleine muurschildering tot maximaal enkele dagen voor een beeldvullende grote muurschildering bezig zijn. Wat zijn de mogelijkheden?


Instagram esthers_ muurschilderingen of pinterest. U wilt graag een muurschildering laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres voor een muurschildering bij u thuis, of voor uw onderneming. Al decennia maak ik unieke muurschilderingen voor particulieren en bedrijven.


Verander de beleving van je ruimte of pand compleet!

Elke locatie en ondergrond is mogelijk voor onze moderne muurschilderingen. Graffiti muurschilderingen worden veelal op buitenmuren toegepast ter decoratie of als anti-graffiti oplossing voor gemeentes, bedrijven en organisaties. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor een graffiti muurschildering in huis of buiten in de tuin.


De horeca is in het bijzonder geschikt voor een muurschildering door R-BRUSH. Daarmee breng je op een mooie manier jouw thema en de juiste sfeer over op je gasten. Het maakt immers niet uit of het nu gaat om een muurschildering in een restaurant, club, hotel, coffee bar of camping. Hij maakt graag een muurschildering (voor zowel binnen als buiten ), een Pop-Art-schildering, abstract schilderij, geboortebord of wandtekst voor u. Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan!


Een muurschildering kunnen we zowel binnenhuis als buiten op terrassen, panelen of gevels creëren. Uw yoga lokaal helemaal zen laten worden met de aanblik van geschilderde Indische waterlelies? We schilderen het met evenveel plezier als reclame in een café, de decoratie van de wanden rondom een zwembad of, nog persoonlijker, de perfecte versiering van de kinderkamer. Een enorm breed scala aan diverse projecten van een muurschildering in een nisje tot de grootste muurschildering van de Benelux met fantastische droomlandschappen en 3D effecten. Door meer dan jaar ervaring wereldwijd levenslange garantie op uw muurschildering.


Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het te beschilderen object en natuurlijk hoeveel details er in verwerkt moet worden, het is daarom niet mogelijk om u een prijs op voorhand te geven. Muurschilderingen binnen en buiten voor particulieren en bedrijven. Buiten naar binnen gehaald!


Woonzorgcentrum Careaz dr. Onze prachtige muurschilderingen zijn ideaal voor de decoratie van uw kinderkamer, woonkamer of buitenmuren, maar eveneens voor een klas of gang op school, in een bedrijf, winkel of horecazaak!

Zowel op binnenmuren als op tuinmuren of gevels komen ervaren kunstschilders met de beste materialen graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven brengen. We willen de wijk kleurrijker maken. Portret muurschildering verwerkt op een muur bij een bedrijf. Mooie muurschildering verwerkt op een muur bij een Brandweerkazerne.


Neem een kijkje in mijn galerie waarin u muurschilderingen , portretten en schilderijen kunt bekijken. Met het brede aanbo vindt je vast en zeker wat je zoekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts