woensdag 2 mei 2018

Elastische structuurverf

Elastische structuurverf

Nu tijdelijk scherp geprijsd liter voor €595. Direct uit voorraad geleverd. Beslist de laagste prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel broeken met elastiek bij OTTO.


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is.


De elastische structuurverf heeft een matte kleur. Alabastine elastische structuurverf is gebruiksklaar. GAMMA structuurverf fijn wit liter is een goed dekkende, stootvaste structuurverf met fijne kwartskorrels. Het product weegt minder dan een normale structuurverf en is daardoor gemakkelijk verwerkbaar. Het is toe te passen als decoratieve, stootvaste afwerklaag op muren en plafonds.


Elastische structuurverf

De structuurverf is eenvoudig aan te brengen met een. Geschikt voor binnen en buiten, dus ook voor vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken. Elastische structuurverf , voor toepassingen binnen en buiten en waarvan de afwerking van fijn tot grof zelf te bepalen is. Zeer goede dekking, eenvoudig op kleur te maken, schrobvast en afwasbaar. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen.


Sikkens Alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. Het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o. Het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch , waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. Een blokwitter bevat een mix van synthetische en natuurlijke haren. Met deze kwast breng je de verf ook gemakkelijk aan in de kleine hoeken. Structuurverf is eenvoudig en snel aan te brengen met een blokwitter.


Knoeien met de verf is geen probleem. Mode volgens de laatste trends. Broeken met elastiek bij OTTO! Daarnaast kun je zelf je afwerking bepalen: van fijn tot grof. Met een emmer van kg kun je circa 1m² bedekken.


Bovendien repareert het kleine oneffenheden. Voor werkende muren zijn er elastische structuurverven die kleine scheurtjes kunnen voorkomen of opvullen. In vochtige ruimtes kun je een vochtwerende structuurverf gebruiken, en voor buitenmuren zijn weer andere speciaal daarop afgestemde opties.


En tenslotte zijn er ook nog diverse A-merken en huismerken. Neem de tijd en laat je goed voorlichten. Sneldrogende helder witte structuurverf met een fijne structuurkorrel voor een eindresultaat met een subtiel structuureffect.


Dit komt door kleine korreltjes die zijn verwerkt in de verf. Er zijn varianten met grote en fijnere korrels, die zorgen voor een ander aanzicht. Door het aanbrengen van de structuurverf zijn oneffenheden op de muur minder goed zichtbaar. Wanneer je eens iets ander wil dan een strakke witte muur is het een idee voor structuurverf te gaan.


Met structuurverf krijg je een mooi reliëf op je muur. Is je muur als niet helemaal glad? Ook dan is structuurverf een goede oplossing. Werk de muur bij en verf de muur over met structuurverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts