vrijdag 11 mei 2018

Horgordijn met magneten blokker

Houd de aandacht vast met unieke magneten. Alle topmerken voor de laagste prijs. Bestel nu online of bezoek onze winkel. Hoge kortingen en zeer snelle levering. De hor die niet open waait!

Met de O`daddy magnetische hor houdt u ongedierte, insecten en die vervelende muggen lekker buiten en kunt u binnen toch genieten van de frisse lucht van buiten. De magnetische klamboe werkt door middel van weggewerkte magneten over de gehele lengte en hierdoor kunt u door de hordeur lopen zonder uw handen te gebruiken. Magnetisch horgordijn Met behulp van de krachtige magneten in het horgordijn , sluit het scherm zich gemakkelijk en in een oogwenk, zonder dat u daar zelf veel moeite voor hoeft te doen. Het horgordijn laat de frisse lucht door, maar houdt vervelende insecten zoals muggen buiten. Voor het gebruik met de Mosquito magneet Patriot.


Start elk seizoen met een nieuwe net en vervangen alle dagen of vroeger. Nets, die met doden muggen, spinnen, pollen en stof verstopt zijn, een negatieve effecten op het vacuüm (luchtstroom) om optimaal werken.

Die magneten zijn wat dit vliegengordijn effectief maakt: je kunt er in het midden doorheen lopen, en dankzij de magneten sluit het gordijn zich automatisch weer achter je. De magneten boven en onderaan zijn door de doos wat gebogen waardoor deze (vooral bovenin) niet goed sluiten. Hor met magneet voor in de deuropening Heb jij veel last van muggen, vliegen en andere ongewensde insecten?


Gebruik dan deze hor met magneet. Horgaas is effectief in het buitenhouden van insecten, maar is niet altijd handig in gebruik. Dankzij de magneten kun je zelf je kamer eenvoudig in en uit gaan. Vliegengordijnen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Gratis verzending vanaf €4-.


Koop bij online huishoudwinkel Blokker. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. De kanten met de magneten horen naast elkaar. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Beide gordijnen bevestig je met tweezijdig klittenband aan het deurkozijn. En de Snap Screen en Bug Blocker lijden zelfs aan dezelfde mankementen!

Want de Snap Screen van mijn moeder laat ook bovenaan in het midden steeds los, net als mijn Bug Blocker. Met deze handige magnetische zeephouder van het Duitse kwaliteitsmerk Zack heeft u nooit meer last van gladde zeepjes op de vloer. De roestvrij stalen zeephouder is voorzien van een sterke magneet , waardoor de zeep met een krammetje aan de houder hangt. Hierdoor zal de zeep ook langer mee gaan omdat hij op een plek blijft hangen. Het kan soms een uitdaging zijn om door een hordeur heen te lopen als je je handen vol hebt.


Met dit moderne horgordijn loop je er echter zo doorheen. Dit horgordijn maakt gebruik van handige magneetstrips. Zo sluit een horgordijn automatisch weer als je erdoor heen loopt.


Op deze pagina vind je al onze magnetisch vliegengordijnen. Dankzij het gebruik van een magneet kan de deur zichzelf sluiten. Na doorloop vallen de lamellen weer keurig op hun plaats door de bevestigde magneet stripjes.


Houd je ook van frisse lucht in huis, maar houd je insecten en andere ongewenste gasten liever buiten? Dan is de Miracle Door een echte must. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt. Ruime keuze horren en vliegengordijnen bij GAMMA. Hordeur, raamhor en horren op maat.


Of zelf horren maken met horrengaas en horprofiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts