donderdag 10 mei 2018

Mr & mrs muursticker

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Dan bestelt u muursticker Mr.


Deze muursticker plakt u achter uw bed om te laten zien waar u slaapt en waar uw partner slaapt. Bovendien geeft de muursticker uw slaapkamer nog meer sfeer en warmte.

Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers. Dé webshop voor stickers, muurstickers , bedrukte kleding en ander gepersonaliseerde artikelen. Muursticker - Muurtekst Mr and MrsMr and Mrs. Wij maken alles zelf, dus eigen wensen kunnen ook bij ons gerealiseerd worden.


Een muursticker met de tekst Mister and Misses als decoratiemogelijkheid voor verschillende lege muren en wanden in huis! Heeft u nog geen idee hoe de slaapkamer,. Vorige Artikel van Volgende.


Leuk voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld boven het bed. Kan ook worden besteld als meubelsticker.

Als je de tekst omgedraaid wilt hebben, vermeld dat dan in de opmerkingenbox hiernaast. Door het formulier rechts in te vullen, kan je de muursticker helemaal naar jouw wens maken. StickerOp maakt elke sticker op bestelling. Je kan zelf een kleur kiezen en de afmeting aanpassen. Dan passen we de tekst voor je aan.


Bruiloft muurstickers beschikbaar in een verscheidenheid van kleuren en maten. Verras uw familie en vrienden met een originele sticker met de tekst in het Engels, Ms and Mrs. Een creatieve manier om een bruiloft te versieren! Leuk om boven het bed te hangen als u getrouwd bent of een relatie hebt. De muursticker heeft één kleur en de eigen muur is zichtbaar tussen de verschillende delen van.


Mooie muursticker voor op de slaapkamer met hartje en tekst Mr Mrs. Een leuke decoratie voor de muur in de slaapkamer. Bij ons geleverd binnen werkdag. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon.


De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Door een muursticker op die saaie, lege en witte wand boven uw bed te plakken, ziet deze muur er ineens een stuk leuker uit.


Deze sticker staat prachtig boven uw bed.

U kunt zelf kiezen welke kleur de sticker moet krijgen en bepaalt bovendien zelf de afmetingen van de. Uiteraard is het ook mogelijk een persoonlijke aanpassing te laten doen. Neemt u hiervoor contact met ons op. Hoge kwaliteit wandstickers, snelle levering en scherpe prijzen! Gemakkelijk te bevestigen, perfecte kwaliteit.


Vanaf nu voor altijd samen! Wordt geleverd op applicatie folie Incl. Plak hem bijvoorbeeld op een spiegel, een vaas, een doos met cadeautjes, een krijtbor de achterruit van de auto, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts