woensdag 16 mei 2018

Histor one verf

Histor One prijzen vergelijken. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De verf is met zorg en veel gevoel voor detail gemaakt, met een combinatie van ambachtelijke traditie, hoogwaardige technologie en het inzicht van moderne stylisten. Verf van topkwaliteit – reinigbaar, sterk, superieure dekking en gemakkelijk aan te brengen.


Je zult versteld staan van de witte tinten die je met deze verf kun creëren. De verf is in vele ruimtes te gebruiken zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken, hal etc. Het aanbrengen van deze verf is gemakkelijk, mits je natuurlijk de juiste roller kiest.


Voor gladde muren kies je het beste deze tex roller. Deze verf is verdunbaar met water, zowel je zelf kun bekijken welke dikte van de verf geschikt is voor jouw klus! Het kan namelijk verschillen hoe dik je de verf kunt aanbrengen. Een perfect dekkende, makkelijk te verwerken muurverf die een zuiver en stralend eindresultaat geeft. Het voordeel van deze verf is dat het een zeer goede dekking heeft.


Tevens is de muur licht afneembaar en neemt deze verf minder snel vuil op in vergelijking tot andere kalkverf. Bekijk al onze kleuren en kleurcollecties en maak je kleurkeuze, upload een foto van een ruimte in je huis die aan een likje verf toe is, schilder deze digitaal en bekijk het resultaat. Kies uit producten vanaf € 295. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf , gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. Zijn je witte muren aan een opfrisbeurt toe?


Voordeel van acrylverf is dat deze snel droogt, geurarm is en minder milieubelastend en dus ideaal voor binnen. Wil je de verf ook buiten gebruiken? Kies dan voor extra dekkende alkydverf. Door de superieure dekking worden je plafond en muur wit als sneeuw.


Laat je favoriete kleur mengen in lak (mat, zijdeglas en hoogglans), muurverf (mat, zijdemat en kalkmat) of krijtverf. Nog geen idee welke kleur te gebruiken? Kom naar de winkel voor inspiratie en neem een Astaal mee om te testen thuis. We verwerken de verf zelf in het schildersbedrijf maar aan de andere kant kunnen we u informeren en het juiste product bieden in onze woonwinkel, als u de klus zelf gaat uitvoeren.


Histor one verf

Wil jij een rustgevende en luxe sfeer in huis? Doordat de lak op waterbasis is, ruikt deze vrijwel niet, dekt goed en droogt snel, maar niet zo snel dat je niet tot een goed eindresultaat kunt komen. Met deze verf kan je een muur bijvoorbeeld een extra mat uiterlijk geven of deze beschrijfbaar maken met krijt.


Kies voor een kant-en-klare bus met verf of vraag in onze winkels naar een specifieke kleur, dan maken we die met de mengmachine voor je klaar! Je blijft genieten van de prachtige verfkleuren. Kwaliteit verf in een lage prijsklasse en afschrobbaar!


Online verf kopen voor de scherpste prijs alleen bij verfvoordelig. Het resultaat is een hoogwaardige verflijn die voldoet aan alle eisen van de semiprofessionele schilder. Totaal aantal kleuren: Let op! Wij mengen elke kleur in de gewenste verf.


In hun onderzoekslaboratoria maken ze hoogtechnologische muurverven en lakken met vakmanschap en passie. Sikkens verf is ook bekend als verf voor de professionele markt. Flexa (voor verven en lakken voor binnen en buiten) en Cetabever (buiten)beits zijn de A-merken die Sikkens onder andere aanbiedt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts