woensdag 30 mei 2018

Broodtrommel mintgroen

Specialistisch advies nodig? Broodtrommels voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online. Met een broodtrommel houd je een heel brood langer vers.


Dankzij een luchtdichte afsluiting droogt het brood niet uit. Zo heb je brooddozen gemaakt van hout, staal en kunststof.

Daarnaast zijn er vele merken om uit te kiezen, zoals een Brabantia broodtrommel of Wesco brood bewaardoos. De broodtrommel valt op door zijn trendy mint groene kleur. Dan is de Wesco Grandy broodtrommel zeker iets voor jou. Deze prachtige broodtrommel is ontworpen naar de originele jaren tekeningen en is daarmee een ware design klassieker. De Wesco Grandy heeft plek voor een à twee broden.


De mintgroene broodtrommel heeft een stevige sluitklip zodat de lunchtrommel niet zomaar open kan gaan in de tas. Deze Panino voedselcontainer heeft één groot vak, twee kleine vakjes en één rond vakje. Lunchtrommel mintgroen met diertjes Een super schattige lunchtrommel met op het dekseltje een print van leuke diertjes.


Lene Bjerre maakte deze van metaal in de kleur mintgroen.

Prachtige mintgroene broodtrommel in nog perfecte staat! Tot mei 20in de aanbieding bij Albert Heijn: AH broodtrommel mintgroen voor €1-. Een broodtrommel houdt je brood langer vers. Deze broodtrommel is groot genoeg om broden in te bewaren. Door zijn mooie groene kleur is het een echt ‘eye catcher’ in je keuken.


Deze Hailo KitchenLine Design broodtrommel is een musthave voor uw keuken. Bij HEMA hebben we een broodtrommel voor ieder kind. Je hebt keuze uit broodtrommels in leuke kleuren en met leuke dessins. Voor welke je ook gaat, bij HEMA vind je de juiste broodtrommel voor ieder kind.


Kies voor stoere RVS broodtrommels , waar je twee grote broden in kwijt kunt. Bij ons in de webshop vind je ook hele mooie witte, zwarte en grijze grote broodtrommels. Je kunt zelfs de koekjes voor bij de koffie en thee bewaren in deze multi functionele boxen! Kies één van de broodtrommels van Wesco en geniet van een mooie en moderne broodtrommel.


Kies uit 1producten vanaf € 195. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Blossom Brocante is Stoer, Brocante en Industrieel. Mix verschillende stylen en creëer zo jouw unieke interieur.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Hoe gaaf zijn deze nieuwe snackies van We Might Be Tiny uit Australië?

Eten wordt één groot feest met deze mintgroene lunchtrommel in de vorm van een beer. Niet gloednieuw (want officieel vintage) maar in prima staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts