dinsdag 29 mei 2018

It's about romi webshop

Het is Sale bij de Bijenkorf! De laatste Its About Romi stukken. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit 1producten vanaf € 195.


Sleek monochrome styles in pure materials: iron, glass, cement, wood and polystone. Hand made cottonlinen shades in various colours and sizes. They get inspired by nature and the city. De lampen zijn geïnspireerd op de natuur en het leven in de grote stad. In de krachtige ontwerpen vervaardigd uit pure materialen komt eenvoud naar voren.


De stijl van dit Amsterdamse team van trendsetters is te omschrijven als onderscheidend in eenvou persoonlijk, gevat en waanzinnig creatief. Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten van It’s about RoMi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen.


It's about romi webshop

Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De It’s about RoMi Seattle hanglamp is een kroonluchter in een modern jasje, mooi voor boven jouw eettafel. Met de industriële uitstraling past hij bij bijna elk interieur en kun je optimaal genieten van een goed boek. Ook als de leesstoel iets verder van de muur af staat.


De arm is namelijk tot wel centimeter uitrekbaar. Dit Nederlandse homeware brand staat bekend om zijn originele en fantasierijke design, dat zorgt voor bijzondere ontwerpen met een knipoog. It’s about Romi representeert een speelse, stadse en moderne lifestyle, en daar sluiten de stijlvolle en vrolijke items dan ook perfect bij aan. Realistic Open Minded Individuals: ROMI. Dankzij het grafische design zal Hanglamp S Meknes je interieur een trendy oosterse uitstraling geven.


De minimalistische lamp heeft een ronde vorm met een mooie kopere kleur. Je kunt deze lamp ook leuk met meerdere combineren. RoMi Lampen koop je eenvoudig online bij bol. De ijzeren it’s about RoMi Bolivia Wandlamp is eenvoudig in lengte én hoogte verstelbaar. Zo kun je zelf de locatie van de lamp bepalen.


It's about romi webshop

Hang hem boven de eettafel of boven de bank! Elk modern en landelijk interieur wordt stijlvoller en vrolijker met deze staande lamp. Romi Zagreb hanglamp is gemaakt van ijzer met een textiel snoer.


Het metaal en het snoer hebben allebei de kleur zwart. De hanglamp heeft een diameter van centimeter en een hoogte van centimeter. De maximale snoerlengte is 2centimeter. De stoere Aberdeen wandlamp is industrieel en tijdloos. Daardoor zeer geschikt voor een modern interieur.


It's about romi webshop

Deze It’s about RoMi wandlamp heeft een uittrekbare arm tot cm. It's about RoMi staat voor verlichting en is populair! De Aberdeen is leverbaar in de matte kleuren: grijs, wit en zwart.


Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts