maandag 21 mei 2018

Piet boon kleuren

Deurkrukken, Deurgrepen, Meubelknoppen en Meubelgrepen. Kwaliteit voor de beste prijs! Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Keukens hebben een speciale plek in ons hart, omdat ze een fundamentele rol spelen bij het ontwerpen van het interieur van elk huis of project. Each high quality designer piece passionately crafted with rich natural materials, attention to detail and refined taste, bearing both aesthetics and intensive use in mind. Niet perse industrieel, maar smaakvolle design vloer die het interieur en accessoires tot zijn volledige recht laat komen.


De KEKKE keukenkruk en barkruk zijn een variatie op de bekende KEKKE eetkamerstoel. De KEKKE serie omvat ook eetkamerstoelen en een chaise longue. Maar wit, dat vinden wij toch wat veilig.

Een collectie naar zijn smaak. Dit zijn de kleuren van nu die de tand des tijds zullen doorstaan (in willekeurige volgorde). Als je ons durft te geloven.


Zijn ontwerpen zijn tijdloos en zonder overbodige opsmuk. De vloeren van beton en de wanden in antracietgrijs passen hier goed bij. Verrassend bij de entree was de presentatie in geel en groen tinten voor een vrolijke voorjaarssfeer. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio zeven exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen.


De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Het stoere donkergrijs geeft rust in de kinderkamer en kan nog jaren mee. Marmoleum walton uni, kleur 186. Bij Woninginrichting-Aanhuis. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt.


Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier. De kleuren hebben een ongekende diepte, het is sterk, strak en nog comfortabel ook. En er is zoveel mogelijk, jouw vloer zit er altijd bij.


Met de BLACK TILE heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt.

De intens donkere kleur en vele schakeringen van de BLACK TILE brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte. Samen met het team van Studio Piet Boon hebben wij een collectie samengesteld welke bestaat uit verschillende vloertypes, beschikbaar in exclusieve ingetogen ‘Studio Piet Boon’ kleuren. Met deze vloeren is in elk interieur de tijdloze en harmonieuze Studio Piet Boon stijl te creëren.


Door een lichte borsteling van het hout komt het natuurlijke karakter van het materiaal optimaal tot z’n recht en zijn de kleuren krachtiger. Die bestaat uit een met zorg samengestelde set kleuren en dessin, specifiek voor woonhuizen. De Thuis Selectie omvat actuele, inspirerende tinten.


Verkrijgbaar in de kleuren houtskoolzwart en krijtwit, kan de tegel zowel alleen als in combinatie met andere tegels worden toegepast. Het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend en kost niks. Hoe meer gegevens u opgeeft hoe exacter de offerte uiteindelijk is.


COCOON VOEGT EEN NIEUWE, VRIJSTAANDE DOUCHE AAN DE PIET BOON COLLECTIE TOE. Gemaakt van roestvrij AISI316L staal is deze nieuwe buitendouche van Piet Boon de blikvanger in elke tuin. De douche kan ook binnen worden geplaatst waar hij vrijstaand perfect geschikt is voor een wellnessruimte of in een ruime, open loft.


Karin Meyn is de creative director en als styliste is zij voor een groot deel verantwoordelijk voor de herkenbare Piet Boon -stijl. Waar we de stijl van Piet zelf sterk kunnen herkennen aan de robuuste degelijke en duurzame stijl, maakt Karin dat af met persoonlijkheid en sfeer. Als complementaire kleuren vult het duo elkaar aan. De shutter is een van de meest sfeervolle raamdecoratie. Alle shutters worden op maat gemaakt.


Hierdoor is er voor elk raam een passende oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts