woensdag 2 mei 2018

Woodboy

Deze roterende machine wordt gebruikt voor o. Optioneel kunt u kiezen voor een machineverzwaring van 1kg. The oil-filled gear housing ensures a perfect transmission. Schuren, reinigen en boenen van vloeren.


De prijs is exclusief diaman schuurpapier en watten.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten. Het met olie gevulde tandwielhuis zorgt voor een perfecte overbrenging. Het resultaat hiervan is een sterke en polyvalente machine, met vele toepassingen voor parketleggers, schrijnwerkers, verhuurders, vloerders, tapijtleggers, karweimensen, schoonmakers, enz.


Jaar Professionele Schoonmaak. Numatic International BV is een dochter van Numatic International Ltd. Woodboy koopt u bij Kwaliteitparket!


Webwinkels √ Laagste prijs garantie √ Goedkoop online kopen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Verbruiksproducten in ongeopende verpakking rekenen wij niet aan! Bescherm je tegen kwartsstof tijdens mechanische bewerkingen en zorg voor een goede bronafzuiging.


Huur een machine met aangepaste stofafzuiging samen met een fijn stof stofzuiger en HEPA luchtreinigers. Het zijn zeer betrouwbare machines met erg veel power, geschikt voor het echte proffesionele werk. FloorHouse heeft als specialist in houten vloeren ook een eigen verhuurdienst van parkteschuurmachines.


En je hoeft geen ervaren vakman te zijn om je parket te. Daarvoor moet u bij Mister Floor zijn! Deze schuurmachine wordt veel gebruikt voor het licht opschuren van parketvloeren. Ook wordt deze schuurmachine veel gebruikt voor het verwijderen schuren van een lijmlaag.


Bij het schuren van een lijmlaag wordt dan heel grof schuurpapapier gebruikt. Bezoekadres Overmat Industries B. Als je een houten vloer of parket gaat schuren, zorg er dan eerst voor dat de ruwe delen in de houten vloer eerst geschuurd worden met een parketrond schuurmachine ( woodboy ). Schuur de houten vloer met een schuurnet korrel 80. Per schuurzijde tot m², het schuurnet is dubbelzijdig te gebruiken.


Met schuurnet kun je dus a 50m² schuren. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.

A smooth pull-cutting edge,. Owner and Chief Log Cutter at Wood-Boy LLC. I got started in the firewood business because I enjoy working outside and working with my hands. I own a large wood processing facility in New Hampshire where log trucks drop off firewood logs on a daily basis. I cut the woo split the wood and let it dry.


Roterende vloerschuurmachine die inzetbaar is op diverse vloersoorten. Op zoek naar schuurschijf voor onder woodboy ? Schuurbanden en schuurpapier voor parket en houten vloeren aan een voordelige prijs bij Euro Rent. ZEC schuurschijven voor het moeiteloos verwijderen van lijmresten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts