woensdag 30 mei 2018

Egaline voor buiten

Vind egaline prijs het nu op Kensaq. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. En niet alleen voor het gladmaken van jouw vloer bent u bij GAMMA aan het juiste adres, je vindt hier ook middelen om de wanden glad te maken ter voorbereiding of ter reparatie.

Vloer egaliseren met egaline. Egaline is ideaal voor het egaliseren van een dekvloer. Kortosnel binnen en buiten een droge dekvloer egaliseren doe je met Knauf egaline. Deze egalisatiemortel van Knauf is een zelfnivellerend en vezelversterkt egalisatiemateriaal. Hierdoor is het product ideaal voor houten vloeren, dekvloeren en betonvloeren.


Je kan deze egalisatie zowel binnen als buiten gebruiken. Betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten. Een betonvloer kan ook perfect buiten geplaatst worden zonder dat dit een impact zal hebben op gladheid of onderhoud.


Bij bovenstaande woning werd gekozen voor een gespikkelde betonvloer die doorloopt van binnen naar buiten.

De verwerkingstijd bedraagt minuten en de droogtijd van deze mortel is ongeveer uur voor de prime. Een onmisbaar product bij het opknappen van je huis is egalisatiemortel. Zo maak je eenvoudig een mooie gladde ondergrond. Egalisatiemortel is een mortel die vrij dun is en gemakkelijk aan te brengen is. De poeder vorm moet je zelf met schoon water mengen en is dan direct klaar voor gebruik.


Egaline laten aanbrengen op een vloer van tegels of een vloer egaliseren doe je met een pleisterspaan. Met dit gereedschap verdeel je de egaline gelijkmatig over de stenentegels. Doe dit tot een dikte van tot millimeter. De egaline zal zichzelf uiteindelijk recht trekken en vlak vloeien. Egaline voor vloeren is ook buiten de normale openingstijden te leveren.


FLOORTECH heeft altijd 1pallets egaline voor vloeren op voorraad. Wij leveren ook in het weekend ook materialen zoals egaline , lijmen, gereedschappen en kitten voor het egaliseren van Uw vloer. FLOORTECH Egaliseerproducten is dan ook dagen per week uur per dag.


Op deze manier zorg je voor een solide basis om je vloer in topconditie te krijgen en te houden. Deze egaline is zelfnivellerend van tot mm, geschikt als vlakke basis voor iedere vloerafwerking en dient als solide basis. Dit is vaak onbegonnen werk, in geval van een poederende egaline geldt dat normaliter voor de hele laagdikte van de egaline.


Een simpele test met de hand is altijd goed (korrel Pof P8 kijk wat er gebeurt). Deze gemakkelijk te verwerken egalisatiemortel heeft een uitstekende vloei.

De zelfnivellerende werking zorgt voor een perfect vlak resultaat. Niet geschikt als eindafwerklaag. Er zijn meerdere soorten egalines te koop.


Sommige van deze producten zijn vooral geschikt in combinatie met betonvloeren, andere producten zijn dan weer specifiek bedoeld voor gebruik op houten ondergronden. Egaline vloeren worden vaak gebruikt als voorbereiding voor een ander soort vloer, zoals een gietvloer. Nadeel is, dat ze minder vloeien dan de binnenkwaliteitmortels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts