vrijdag 11 januari 2019

Houten pilaren en zuilen

Groot aanbod tuinartikelen online! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Waar vind ik gratis producten?

Een zuil of pilaar wordt gebruikt om een leuke vaas of lamp op te plaatsen in de woonkamer of keuken. U vindt in ons assortiment alle sokkels, pilaren en zuilen waaronder tuinsokkels, houten sokkels, plantenzuilen, sokkel met kap en sokkels en zuilen op maat. De sokkels zijn mat gelakt. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in.


Gelakte zuilen en sokkels. Onze gelakte MDF zuilen worden gemaakt van een zware kwaliteit MDF (mm) in verstek gezaagd en verlijmd. Hierdoor zijn er geen kopse naden zichtbaar zijn.


Daarna worden ze voorzien van grondverf en twee laklagen.

De verf die we gebruiken is op. De zuilen kunnen afgewerkt worden in Matt of Zijdeglans eindglans. Stevige en stabiele constructie. Zuil steigerhout H 1cm.


Luukzuilen maakt hoogwaardige sokkels – ook wel zuilen of pilaren genoemd – gericht op unieke afwerkingen en een persoonlijke aanpak. Van standaard wit tot betonlook, van vierkant tot ron Luukzuilen maakt het. Het hout is ongedroogd en kan na verloop van tij door aanpassing aan het klimaat waar hij geplaatst wordt, wat scheuren vertonen. Vindt hier al uw houten sokkels, zuilen en pilaren. De eiken sokkel is een natuurproduct.


Houten zuilen worden vaak ingezet als tuin sokkels of plantenzuilen. Verkrijgbaar in wit, ook in zwart verkrijgbaar. Vele aanbiedingen bij bol.


Bekijk het bord zuilen , pilaren , sokkels van wdcvos op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Interieur, Decoratie en Plantendecor. Wij leveren uiteenlopende maten zuilen en sokkels in diverse afwerkingen. De stenen sokkels en zuilen laten wij vervaardigen in Italië.


Hier worden ze gemaakt van marmergrind en cement, waardoor ze enorm sterk en van een hoogwaardige kwaliteit zijn.

De Sokkelmakerij heeft in haar collectie standaard sokkels en sokkels op maat. Onder de standaard collectie vallen onder andere: Witte sokkels gespoten, Zwarte sokkels gespoten, ronde pilaren , Massief eiken sokkels, Hoogglans sokkels, Beuken zuilen en Stonelook Antraciet. Dit voordeel komt voornamelijk van pas in kleine ruimtes.


Bij afname vanaf identieke zuilen geven wij korting en vanaf zuilen korting. Voor inpak- en verzendkosten binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) berekenen wij 2euro (incl. BTW) en naar België berekenen wij 2euro (incl. BTW) per zuil.


Handgemaakte houten zuilen en sokkels kopen, bestellen en laten bezorgen. Bestel uw houten zuilen en sokkels voordelig en snel bij Home meets nature. Al onze houten zuilen en sokkels zijn handgemaakt van echt hout.


Huis en Inrichting koop je op 2dehands! Kopen en verkopen op 2dehands. Tilburg, ruim assortiment. Met deze prachtige zuil van PTMD kun je eindeloos combineren. Door zijn natural houten kleur laat je een natuurlijke indruk achter die ideaal oogt voor een Scandinavisch interieur.


Het blad van de zuil is gemaakt van versteend hout. Het frame van de zuil is voorzien van metaal wat de bijzettafel een stuk stoerder maakt. Vind de beste selectie houten pilaren en zuilen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit houten pilaren en zuilen voor de dutch luidspreker markt.


Licht metalen decoratie zuilen voor bloemen op houten voet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts