vrijdag 11 januari 2019

Krijtverf zonder schuren

Gratis levering bij u aan huis! Ruime keuze aan blokhutten en schuren. Kom langs in onze showroom! Tuinhuizen inclusief lage drempel. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Kies uit producten vanaf € 395. De grootste collectie schuurtjes hier! Schuurtjes tegen de laagste prijzen.


Kun je direct beginnen met verven en hoef je inderdaad NOOIT te schuren , te ontvetten of te primen? Krijtverf kun je aanbrengen zonder schuren of primen. Tja, zo simpel is het dus niet… Wat is het doel van schuren ? Verven zonder schuren , zo doe je dat! Keuze uit stoere kleuren voor industrieel interieur! Niet meer schuren , meteen verven.


Hecht op alle ondergronden. Ook meubels met een olie- of waslaag kunnen ZONDER voorbehandeling direct geverfd worden. In principe kun je krijtverf zonder schuren aanbrengen, dus ook bij een tweede laag. Met krijtverf is schuren of gronden niet nodig. Dat is waarschijnlijk wel het bekendste uitspraak die steeds weer over krijtverf wordt gedaan.


Wij leggen je hier uit hoe het echt zit. Of je wel of niet schuren moet schuren voor het aanbrengen is afhankelijk van de situatie en de ondergrond. Dan heeft u weer een nieuw vertrekpunt en zijn de twee uitzonderingen opgelost. Trap verven zonder schuren met Annie Sloan Chalk Paint. Met Annie Sloan Chalk Paint kunt u wel degelijk uw trap verven zonder schuren.


Krijtverf zonder schuren

Kun je overal opsmeren zonder eerst te schuren of te gronden. Mocht je wel langer plezier van je spulletjes hebben bijvoorbeeld bij veel gebruik, kun je beter eerst een primer gebruiken of de boel in de grondlak zetten. De krijtverf kun je ook daarna waxen, mocht je het gebruiken voor een tafel. Ooit was er eens een schilder die op deze vraag antwoordde met een wedervraag. Hij zei: “Fietsen zonder trappen, kan dat?


Een niet heel aardig antwoor maar het toont wel aan dat het schuren hoe dan ook een belangrijk onderdeel van de verfklus is. In dit artikel leggen we eerst uit waarom schuren nodig is. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie!


Krijtverf zonder schuren

De mogelijkheden zijn eindeloos te noemen en zeker verven zonder schuren. Shabby Treats Shabby Treats de specialist in Annie Sloan krijtverf. Meubels verven doe je met Annie Sloan Chalk Paint zonder te schuren. Heb voor een oude buffetkast krijtverf gebruikt van pittura murale. Heb deze na contact gehad met profiverf vooraf goed schoongemaakt met klooster-Trots cleanoline.


Ben zeer tevreden over het resultaat, zonder te schuren en de verf zit er mooi op. Omdat de kast van donkerbruin naar gebroken wit is gegaan, wel twee lagen geverfd. Je moet eigenlijk schoenen dragen om geen letsels te krijgen aan je voeten. Hier bedoel ik mee te zeggen schilderen zonder schuren eigenlijk niet kan. Zo wordt het wel heel makkelijk om elk meubel in huis op te knappen!


Krijtverf zonder schuren

Zonder schuren en direct over waslagen heen aan te brengen! Wilt u meubels opknappen en verven zonder ze eerst te schuren ? Het verwijderen van de oude laag is niet altijd noodzakelijk. Indien de oude verflaag nog in goede staat is dan is het laten zitten mogelijk.


Bij glanzende lak kunt u alleen even de glans eraf schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts