dinsdag 8 januari 2019

Plaid gebreid wit

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop nu uit ons assortiment Witte plaids. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.

Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bestel Plaid Wit bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 156. Een heerlijk zacht plaid komt altijd van pas.


In beide gevallen is het dan prettig om een fleece plaid of een warme deken over je heen te leggen. JYSK heeft een breed assortiment plaids en dekens in diverse kleuren en. Witte Plaids koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd.

Voeg een vleugje kleur en een vleugje elegante stijl toe aan je interieur met ons stijlvolle handgebreide dekentje! Dit dekentje is gemaakt van 1 katoen en is zacht en knus. Het kan worden gebruikt als een deken op het bed of de bank om je warm te houden of kan als decoratief voorwerp op je stoel. Prachtig grof gebreid wollen plaid , zeer geschikt voor decoratief gebruik of lekker voor op de (tuin)bank. Met de hand gebreid in het door jou gewenste patroon.


De gebruikte merinowol heeft het GOTS-keurmerk, dat wil zeggen dat de wol op een biologische, duurzame en milieuvriendelijke manier wordt verkregen en verwerkt. De plaid is een accessoire om dit najaar in huis te hebben. Heerlijk warm doordat er gebruik is gemaakt van 1 acryl. Gebreide plaid XL garen, Wit , 150x1cm.


De grof gebreide plaid brengt letterlijk wat warmte in huis. De grove lont-garen voelt heerlijk zacht aan. Leg de deken opgevouwen als kussen op de bank en heb deze bij de hand voor als het wat frisser is. Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee!


Bij ons vind je de plaid die bij je past, dus kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment. Inspiratie voor toepassen van je plaid.

Een plaid op het bed ligt nogal voor de hand. Plaids van katoen of kunststof, met wafelstructuur of grof gebreide plaids. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. We hebben plaids in verschillende kleuren en texturen en dekens waarin je je lekker kunt nestelen.


Een kleedje maakt je interieur helemaal af. Plaid Robin is heerlijk zacht en trendy zwart met wit van kleur Deze plaid heeft een moderne look en is gemaakt van 1 polyester. De afmetingen zijn 130x1cm.


Kruip heerlijk weg onder dit lekker warme dekentje op de bank. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediĆ«nten om jouw huis tot een thuis te maken. Verzending vanaf €in uur. Met een gebreide plaid zit je er altijd warmpjes bij!


Op Pinterest een hit, nu bij Karwei. Een gebreide plaid ziet er extra knus uit en biedt voldoende warmte. Ga je voor een sfeervolle uni kleur of voor een dynamisch, kleurrijk dessin? Genoeg keus in ons assortiment! Bovendien bieden wij gebreide plaids van diverse merken en gemaakt van onder andere katoen.


Door het egale kleurgebruik en het mooie reliƫf in de vorm van een halve cirkel past dit plaid gemakkelijk in meerdere woonstijlen. De Mrs Bloom plaids zijn echt goede voorbeelden van een mooie warme en zachte woondeken. Ze komen in allerlei kleuren: grijze plaid , plaid oud roze, plaid groen of een plaid wit. Ze zijn stuk voor stuk ideaal als bank plaid en heerlijk zacht. De favoriet is wel de grof gebreide plaid Grenoble in oud roze of oud blauw.


Droom weg tussen met de mooiste Spreien en Plaids van Morpheus Beddengoed. Grandfoulards en plaids : voordelig en zacht. Op zoek naar een leuke en zachte plaid of grandfoulard? Bij Kwantum ben je aan het juiste adres!


Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plaid , fleeceplaid of plaid met leuke print. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts