maandag 21 januari 2019

Vierkant servies set

Alle serviessets vind je op beslist. Bestel simpel jouw servies online. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele kindermode assortiment online.


Het grote voordeel van een serviesset is dat je verschillende stukken servies hebt van hetzelfde soort of een compleet servies.

De meeste serviessets zijn gemaakt van porselein. Dit is minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld aardewerk. Bedenk verder met hoeveel mensen je aan tafel wilt, ga bijvoorbeeld voor een serviesset voor personen. Dit Corelle servies is de perfecte servies - set die je hebt gezocht. Met zijn speciale duurzame technologie en elegant design is het de perfecte balans tussen modern servies en verfijnd design.


Het Corelle vierkante servies met sleek vierhoekig gevormd gerechten met afgeronde hoeken afgerond naadloos met tweelaagse randen, die ook met het. De standaard sets zijn vaak 12-delig en bestaan uit essentiële onderdelen zoals dinerborden, ontbijtborden met schaaltjes of bekers. Ook kan je kiezen tussen ronde en vierkante borden.

Dat is weer eens wat anders! Bij Xenos hebben we veel serviessets die alleen online verkrijgbaar zijn. Shop dus gemakkelijk online en jouw nieuwe serviesset wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd!


Een complete serviesset kan een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld een bruidspaar zijn, maar ook voor uzelf is het de basis voor een gezellig diner met vrienden of familie. Zoals hierboven gezegt stellen wij de sets zelf samen, mocht je hier een kleine aanpassing in willen heben schroom dan niet om dit aan ons te vragen. Veel van het servies is ook los te koop op onze andere website B ordenZo zo kun je de serviesset bijvoorbeeld aanvullen met de gewenste stukken.


Cookinglife biedt een ruime keuze in vierkant servies. Het vierkante servies ‘Avantgarde’ dankt haar succes aan haar strakke vormgeving in combinatie met een warme tint. Serie ‘Winston’ onderscheidt zichzelf van al het andere vierkante servies met haar vriendelijk afgeronde hoeken. Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed. Servies in alle soorten en stijlen.


Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Ligt de helft van je oude servies aan diggelen, of ga je verhuizen en wil je met een schone lei beginnen? Dan is het tijd voor een nieuwe serviesset!


Zo kun je kiezen voor een helemaal complete startset van delen, of vul je huidige servies aan met een klein setje van delen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Van porselein, steengoe gehard glas tot aardewerk. Onze serviessets zijn er in diverse kleuren en materialen.


Action aanbiedingen servies vierkant servies servies set vierkant bord porselein. Elegant en trendy servies in off white kleur. De Squito serie bestaat uit ivoor kleur vierkant servies en is gemaakt van New Bone China porselein.


Een zwart servies is onconventioneel en gewaag maar tegelijkertijd ook ontzettend stijlvol. Als je een feestelijke tafeldecoratie wilt creëren, dan is een zwart gouden serviesset misschien wel iets voor jou. Of je nou op zoek bent naar een vierkant zwart servies of ron zwart servies vind je hier in allerlei vormen en maten.


De East Meets West-collectie wordt gekenmerkt door de vierkante vormen met subtiele, sierlijke rondingen. Presenteer met deze mooie set zowel Aziatische als Westerse gerechten op een aantrekkelijke manier. Vanwege de maagdelijke witte kleur kan deze set eenvoudig gecombineerd worden met een bestaand servies. De beste servies aanbiedingen van Nederland!


Ideaal voor op de camping zodat het servies wel tegen een stootje kan, maar je campingbord gebruiken als frisbee raden we niet aan. Bekijk hieronder ons assortiment campingservies sets. Een gebaksbordje uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel.


Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Het servies is gemaakt van hoogwaardig beenderporselein dat sterk en vaatwasmachinebestendig is. Het krasvaste, zeer sterke servies is geschikt voor gebruik in de oven, magnetron en vriezer en is hittebestendig tot wel 100°C.


Inhoud van de 30-delige set.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts