woensdag 16 januari 2019

Podium ventilator

HBM is dé leverancier van machines, gereedschap en meer. Direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een mooie deal? Morgen al in huis vanaf €23. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Ontdek assortiment Ventilatoren. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Magic FX Stage Fan XL krachtige podium ventilator.


Krachtige extra grote ventilator die ervoor zorgt dat er frisse lucht het podium opgeblazen wordt, of dat de output van een rookmachine flink groter wordt. Gemakkelijk neer te zetten en ook nog eens heel krachtig. Deze krachtige podium ventilator kan voor vele doeleinden gebruikt worden.


Zo is het mogelijk om een mooi effect neer te zetten waarbij de artiest recht in de wind wordt gezet voor verkoeling en zodat zijn of haar haren in de wind waaien.

De ventilators in deze categorie hebben verschillende functies. Sommige zijn speciaal bedoeld om de rook van een rookmachine of sneeuw van een sneeuwmachine wat meer door de ruimte te verspreiden. Andere blazen simpelweg frisse lucht het podium op of geven (langzaam draaiend achter DJ of muzikant) het decor een mooie industriële look. Er zijn op een podium veel redenen om een krachtige ventilator mee te nemen. Zo kunt u de rook van een rookmachine sneller verspreiden en voor koeling zorgen.


De Antari AF-ventilator is een DMX windmachine te gebruiken voor het verspreiden van het rook of bellen effect van de rookmachine of bellenmachine, maar ook als ventilator voor een artiest op een podium. Of het nou om een feest, evenement, product lancering, presentatie, modeshow of beurs gaat. Een goed podium of catwalk hoort er bij. Wij hebben handige kant en klare podia en catwalk sets voor u samengestel maar kunnen ook een podium naar uw wensen samenstellen.


Onze Multifan mobiele ventilatoren zijn gemakkelijk mee te nemen en staan bekend om hun hoge luchtcapaciteit. Ongekende mogelijkheden met onze mega ventilatoren ! Onze ventilatoren zijn los te plaatsen, te stapelen of te monteren in een truss of layher constructie. Met een industriële look niet alleen decoratief erg indrukwekken maar ook praktisch te gebruiken voor luchtverplaatsing en verkoeling. Deze ventilator kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Bestel Ventilatoren online bij Leen Bakker.


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore!

Wij zijn een ambitieus en vernieuwend audiovisuele verhuur partner. Bekijk meer ideeën over Decoratie, Podium en Scene. Mobiele Podiums levert aan bedrijven, stichtingen én particulieren, onder de beste voorwaarden en zeer gunstige tarieven.


Ook moet je de standaard vasthouden wanneer je de verticale hoek van de ventilator (onbevestigd) wil instellen. Opstijgen doet ‘ie trouwens niet want met ruim kilo staat deze Eurom stevig op de grond. Gigant International is al meer dan jaar specialist in de verhuur van podium en evenementenconstructies.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! Podium deco, onmisbaar om jouw festival in de juiste sfeer te gieten. Onmisbaar de bekende layherdoeken, maar ook IBC tanks, olievaten, mega ventilatoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts