dinsdag 15 januari 2019

Plamuur

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Vind koppeling vervangen als je nu zoekt.


Plamuur vind je in vele soorten bij Praxis. Voor elk gaatje, scheurtje, kras of deuk. Bekijk, vergelijk en reserveer jouw plamuur direct online.

Renovatiepasta is geschikt als stalen plamuur en voor beton, steen en kunststof. Ook renovatiepasta is een componenten product waarvoor je een speciaal kitpistool nodig hebt. Hiermee krijg je altijd de juiste verhouding. De verharder heeft meestal een andere kleur dan de plamuur , waardoor je duidelijk kunt zien of de componenten goed gemengd. Vind op die manier een plamuur voor binnen of voor buiten, geschikt door ongeschilderd of geschilderd hout en bijvoorbeeld voor metaal, polyester of een beton of steenachtige ondergrond.


Zodra je de juiste plamuur vindt bij de ondergrond en situatie maak je het jezelf een stuk makkelijker. Zo duw je de plamuur in de beschadiging. Zet het plamuurmes nu bijna recht op de ondergrond en trek het in één beweging over de beschadiging. Zo verwijder je alle overtollige plamuur.


Zorg ervoor dat de plamuur alleen achterblijft in het gat en niet op het omringende hout. Laat de plamuur geheel uitharden. Vele soorten van professionele kwaliteit! Scherpe prijzen √ Vandaag bestel morgen in huis!


Gaten, ongelijkheden of houtrot kunnen handig met plamuur worden geëgaliseerd. Om kleine of grote gaten te vullen kun je gebruikmaken van plamuur met of zonder verharder. Wij leveren alle merken voor de laagste prijs.


Zowel de epoxy plamuur als de polyester plamuur.

Deze 2K plamuur is de sterkste plamuur in zijn soort. Een 2K plamuur kan ook gebruikt worden als epoxyplamuur. De plamuur zal dit vocht later willen afgeven en kan dan de verflaag (die inmiddels aangebracht is) wegduwen. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je. Met behulp van het assortiment MoTip plamuren, kunnen alle schades, van gat tot kras, hersteld worden.


Voor het herstellen van een gat is de polyester reparatieset uitermate geschikt, voor het herstellen van een deuk is als basis de polyester plamuur uitermate geschikt en voor een kras volstaat behandeling met fijnplamuur. Ook voor het repareren van houten of aluminium kozijnen is deze plamuur zeer goed geschikt. Deze plamuur is zeer geschikt voor boten, zowel boven als onder de waterlijn. Maak de plamuur aan op een plamuur mengbor en verwerk met een plamuurmes, flexibele spatel of een japanspachtel. Je kan ook Varipox Finishing plamuur gebruiken met een kitspuit.


Een goed eindresultaat begint bij goede plamuur en eindigt bij kwalitatieve voegkit. Voor je met schilderen kan beginnen, ga je altijd eerst je muur egaliseren of je muur stucen met plamuur of vulmiddel. Afhankelijk van de diepte van de oneffenheden. Bij gyprocplaten plamuur je dan weer eerst de boorgaten en voegen. De huisschilder en andere schilders gebruiken een plamuurmes om oneffenheden in houten voorwerpen uit te vullen door plamuur of een ander egalisatiemiddel aan te brengen, dit ter voorbereiding van het schilderwerk.


Ook wordt een plamuurmes gebruikt om gaten in muren uit te vlakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts