vrijdag 18 januari 2019

Kartonnen cijfers xenos

Kartonnen cijfers xenos

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kartonnen cijfers zijn leuk om te verven of te beplakken met behang of ander decoratief papier. En voilà, je hebt een erg leuk én persoonlijke decoratie gemaakt.


Kartonnen cijfers xenos

De kartonnen cijfers zijn gemaakt van stevig karton en zijn 1centimeter hoog. Loop jij ook wel eens langs dat schap met kartonnen letters en cijfers in de Xenos ? En vindt je ze dan lelijk en heb je geen idee wat je er mee moet? Nou, zoek niet verder, ik laat je zien hoe ik ze een ‘zink-uitstraling’ heb gegeven. Afgelopen weekend gaf ik een feestje voor mijn verjaardag. Hobbyletters zijn kartonnen letters die je zelf kan versieren.


De letters kun je schilderen of beplakken met hobbypapier zodat ze goed bij je interieur passen. Het zijn sierlijke letters waarvan je een korte tekst kan maken of een afkorting. Papier-maché cijfers en letters. Gebruik uw favoriete cijfers als creatief stilleven of maak een woord op de muur. Cijfers en letters van papier-maché zijn populair in het interieur design en bij ons heeft u volop keuze.


We hebben hele series van cijfers en alfabetten in diverse maten. Decoratie cijfers en letters zijn niet meer weg te denken uit het interieur van deze tijd. In veel huiskamers zien we de mdf en papier-maché cijfers en letters staan. Soms zijn ze mooi beschilder soms zijn ze onbewerkt.


De decoratie cijfers en letters van mdf en papier-maché, zijn ook populair bij kinderen. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De cijfers zijn los verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Ga jij Abraham of Sarah verrassen met een opblaasbare 5 of heb jij voor iemand anders een feestelijke decoratie in petto? Ballonnen, opblaasbare letters of cijfers kopen? Heb je binnenkort een feestje te vieren? Sla dan je slag bij Xenos en koop de mooiste feestdecoratie.


Kartonnen letters van de Xenos , insmeren met primer, daarna zijkanten verven in gewenste kleur en de letters beplakken met behang of ander leuk papier met print, of vilt! Daarna versieren met lintjes strikjes en andere accessoires! Ontdek ideeën over Houten Letter Knutselwerk.


En natuurlijk zijn deze kartonnen letters ook zeer geschikt om saaie kantoren of bedrijfsruimtes mee te pimpen. Naast letters hebben ze ook kartonnen cijfers en dieren. Een kartonnen letter of cijfer kost euro per stuk.


Vele aanbiedingen bij bol. Merk: Kartonwinkel: Uitvoering: Cup cake: Op voorraad: Wordt op maat gemaakt. Creatien hobby heeft een uitgebreid assortiment materialen voor de creatieve hobbyist.


Kartonnen cijfers xenos

Zo vind u bijvoorbeeld een uitgebreide collectie houten vogelhuisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts