woensdag 30 januari 2019

Scandinavisch landelijk wonen

Scandinavisch landelijk wonen

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Vind alles wat je zoekt eenvoudig en snel via Startpagina.


Scandinavisch landelijk wonen

Met Startpagina bent u altijd op de hoogte van het nieuws, aanbiedingen en nog veel meer! Ikea’, zullen de meesten zeggen. Ook op het gebied van landelijk wonen zien we die eenvoudige, wat strakkere manier van inrichten terug. Op deze pagina vind je wooninspiratie voor het inrichten of. Scandinavisch wonen Scandinavisch wonen is op dit moment helemaal hip en trendy.


Toch hebben deze twee woonstijlen heel veel met elkaar gemeen. Geen bonte bedoening met allerlei ditjes en datjes, maar juist strakke lijnen, minimale decoratie, eerlijke materialen en zachte aardetinten. Ze wonen in een fijne buurt waar de kinderen zich vermaken, Dokkum is vlakbij en zomers is het er goed toeven met de wadden en het Lauwersmeergebied om de hoek. Maaike: ,,Met kleine kids is dit perfect.


Maar uiteindelijk zou ik wel groter willen wonen met vrij uitzicht, of in de binnenstad van Dokkum. Jolanda ziet Dokkum ook wel zitten. Is het niet gevaarlijk om twee verschillende stijlen te mixen? Geen kitscherige poespas en onnodige details. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst.


Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Duurzaam, bewust, in harmonie en met respect voor de leefomgeving. Deze woonstijl heeft een cleane, sobere uitstraling.


De basiskleur is wit aangevuld met grijstinten. Wit reflecteert waardoor ruimtes vaak groter lijken. Kenmerkend zijn meubels op slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden.


De stijl kenmerkt zich door eenvou rust, minimalisme en functionaliteit. Witte muren en vloeren worden gecombineerd met koele kleuren en grijstinten. Die lichte kleuren zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Grootste aanbod meubels op Beslist!


Altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Diverse artikelen in één handig overzicht. Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Hun strakke vormgeving, warme kleuren en natuurlijke materialen geven je woning een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen. Minimalistisch wonen , natuurlijke materialen en simpele vormen.


Je kunt de woontrend herkennen aan de lichte kleuren en de combinatie van meubelen van natuurlijke materialen. De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur. Inspiratie over landelijk wonen is er genoeg, bijvoorbeeld op het inspiratieplatform waar je nu bent: MakeOver.


Het inrichten van de landelijke woonkamer is wat lastiger is dan je zou verwachten. Welke landelijke meubels passen het best bij jou? Vooral omdat er zoveel keus is.


Scandinavisch landelijk wonen

Welk type komt overeen met wat jij zoekt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts