donderdag 17 januari 2019

Weinor prijslijst

Weinor prijslijst

Of het nu om een zonnescherm, terrasoverkapping of Glasoase gaat – koop bij de nummer 1. De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven. Met zekerheid een origineel. Toestemming en herroeping Ik ga ermee akkoord dat mijn in. De weinor zonneschermen waarborgen bewezen kwaliteit in. De zonweringdoeken van weinor in meer dan 2doekdessins.


Weinor prijslijst

Met de weinor 3D Designer kunt u uw terras heel eenvoudig. Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. Met haar avant-gardistisch design is de weinor Zenara het design zonnescherm onder de zonwering. Bij moderne huizen begint het cassette zonnescherm een harmonieuze dialoog met de gevel, aan oudere gebouwen zorgt zij voor spannende contrasten.


En de warmte blijft lang hangen, tot in de kleine uurtjes. Maar wat als de zon hoog aan de hemel staat? Wij voorzien uw glazen overkapping van een zonwerend doek. Met een druk op de knop tovert u de schaduw tevoorschijn. Hier vindt iedereen zijn lievelingskleur: bij weinor kunt u kiezen uit 2verschillende framekleuren.


Omdat weinor in eigen fabriek poedercoat, kunt u bij alle weinor producten vertrouwen op de hoogste kleur uniformiteit en een identieke glansgraad. Info over weinor prijslijst. Resultaten van zoekmachines! Het is makkelijk bedienbaar door een afstandbediening.


Dit is handig als het buiten erg hard regent, zo hoeft u niet naar buiten om het doek dicht te draaien maar kunt u lekker warm en droog binnen staan en de afstandbediening doet zijn werk. Geniet van het buitenleven. Waarvan u niet alleen tijdens de zomer kunt genieten, maar het hele jaar door.


Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg - en het doek vouwt zich op. Weinor terrasoverkapping prijzen. Wordt het slechter weer, stuur het vouwdak dan gewoon weer naar buiten.


De constructie bestaat uit elegenate palen, liggers en een cassette aan de gevel. Het doek kan geheel open of dicht voor optimale zonwering in de zomer en lichtinval in de winter. Wie wil er nou geen terrasscherm met design awards op zijn naam aan de gevel hebben? Daarbij zorgt de weinor Zenara LED dankzij geïntegreerde led-lampen voor extra genieten in de avonduren. Met de nieuwe doekdessins van weinor wordt uw terras een esthetisch hoogtepunt.


Protection against the win rain and UV-rays – but also a great feeling of fresh air: The pergola awning weinor PergoTex II. If you would like to enjoy the sun, just push a button – and the fabric opens out. If the weather gets ba just close the foldable awning again.


You are protected from the rain in no time – without leaving your patio. Dit komt omdat het doek in de geleiders loopt de zogenaamde flexconstructie of ook wel zip geleiding genoemd zorg voor grote stabielieeit. De hele constructie wordt gedragen door fraai vorm gegeven staanders. Hierdoor is de Plaza Viva nog gevoelig voor hevige wind en regen.


Weinor prijslijst

Plaza Home – automatisch goede bescherming met het elegante weerbestendige dak Mediterrane uitstraling: Het uitrolbare textiele terrasdak weinor Plaza Home overtuigt door een grote windstabiliteit en een bijzonder strak gespannen doek. Het flexibele vouwdak tovert uw terras om in een comfortabele levensruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts