woensdag 30 januari 2019

Riviera maison fotolijst cordoba

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Riviera maison fotolijst cordoba

Alle fotolijsten vind je op beslist. De fotolijsten zijn beschikbaar in verschillende maten. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal andere afmetingen. Bekijk bovendien ook de mooie fotolijsten voor meerdere foto’s. We spreken dan van multi fotolijsten , waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u meerdere foto’s bij elkaar kunt plaatsen.


Deze aluminium fotolijst is alleen op te hangen aan de grote ring, dit maakt het tot een echte eyecatcher. Ze zijn pas echt leuk als ze in een groepje bij elkaar hangen. Verkrijgbaar in diverse maten, staand en liggend. Riviera Maison Cordoba Photoframe rectangular x 10. Rivièra Maison French Glass Hanging Photo Box L. Mooie fotolijsten zorgen ervoor dat elke kamer in uw huis een persoonlijke tint krijgt.


Riviera maison fotolijst cordoba

Hang foto’s op van uw familie en vrienden zodat u ze altijd om u heen heeft. Onze Cordoba fotolijsten van aluminium zijn op te hangen aan een grote ring aan de muur, een echte eyecatcher. Kwaliteit zonder compromissen.


Nu bestellen al vanaf € 195! Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. In de fotolijst kan een foto geplaatst worden van 25xcm. Plaats je lievelingsfoto in deze lijst zodat je er altijd naar kan kijken!


Grote set riviera maison cordoba fotolijsten met haakjes. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Met fotolijsten kan je je woonkamer, gang of slaapkamer in een handomdraai een unieke uitstraling geven.


Door met fotolijstjes met verschillende afmetingen een collage te maken, foto’s van dierbare personen bij elkaar te hangen of een foto van een geliefde plek toe te voegen, creëer je een persoonlijk geheel. De grootste online outlet van Nederland. Van Donzel heeft een zeer uitgebreide collectie meubelen op ruim 12. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


Geef bij opmerkingen aan welke Christmas storage Jar uw voorkeur heeft. Kerst online bij JolijtGaat u deze Kerst. Door middel van de grote ring kan de fotolijst worden opgehangen aan een spijker of een kapstok. Mooi te combineren met meerdere lijsten van de verschillende maten voor een compleet interieur. Fotolijst voor de allerliefste!


Breedte of diepte in cHoogte in cLengte in cm:. Welkom in de webwinkel van Jolijt. De woonwinkel waarbij sfeer voorop staat, van zowel accessoires tot kompleet interieur. Dat zijn zomaar twee woorden die deze lampvoet omschrijven.


Maar er valt nog meer te vertellen! De basis is lang, slank, klassiek en gemaakt van stevig aluminium en metaal. Kies er een lampenkap naar eigen wens bij. Dat kan een kap zijn die het klassieke gevoel benadrukt of een moderne.


De artikelen staan mooi en overzichtelijk gepresenteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts