vrijdag 11 januari 2019

Muurstickers alfabet

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Bestel Muursticker bij fonQ.


Kies uit producten vanaf € 140.

Wat is er leuker dan de naam, een (oer)kreet of spreuk of slogan boven het bedje van je kleine te plakken met deze mooie alfabet muurstickers ? Leer het ABC op een leuke leerzame manier! Mooie muurstickers om lekker creatief mee aan de slag te gaan. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker.


Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Kies je eigen kleuren van de alfabet letters voor op de muur. Maak de kinderkamer jungle compleet met deze muurstickers.


Deze alfabet type muurstickers worden geleverd op één vel bestaande uit letters, waarvan kapitalen.

Leuk voor alfabet slingers op de muur in de kinderkamer. Deze muursticker is ideaal om een kinderkamer mee te decoreren. Dit is een leuke sticker voor als uw kind begint met het leren van de letters van het alfabet.


Zing dagelijks het liedje van het alfabet door samen met uw kind naar deze sticker te kijken. Met deze leerzame muursticker op de muur leert je kindje nóg sneller het alfabet ! Je knipt de letters eenvoudig los om ze speels te plakken als je dit leuk vindt! Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit.


Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Een leerzame muursticker die het alfabet door middel van verschillende dieren illustreert! Het is niet alleen een leerzame muursticker maar ook een kleurrijke sticker die voor meer energie en gezelligheid zal zorgen binnen iedere ruimte in huis! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.


Met deze alfabet muurstickers kun je je eigen teksten samenstellen. Een set bestaat uit letters (kapitalen en kleine letters). De letters kunnen afzonderlijk worden uitgeknipt.


Leuk om bijvoorbeeld je eigen naam of de naam van je kind op de muur of deur te plakken. Op aanvraag kunnen ook andere lettertypes worden besteld. De kinderkamer verdient een vrolijke en educatieve muur! Elke letter staat in het tekenen van een dier dat begint met de desbetreffende letter.


De muursticker bevat de letters van het alfabet.

Lilipinso Bloom Alfabet Muursticker - Letter A. Een mooie quote of de naam van je meisje. Ook het alfabet en cijfers bieden wij aan als muurstickers voor de baby- en kinderkamer. Letters en cijfers in muurstickers kinderkamer zijn hartstikke leuk! Zeker als uw kind net leert lezen en schrijven!


Misschien herkent het in de wandsticker al letters uit zijn of haar eigen naam of de eigen leeftijd. Op vel zitten letterstickers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts