woensdag 23 januari 2019

Koeienkoppen schilderen

Bestel een professionele vakman voor jouw klus. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Het zelf schilderen van een koe doe je niet zomaar eventjes. Ga eens kijken wat andere mensen allemaal hebben geschilderd en getekend op het gebied van deze dieren.


Ik voeg nog even een you-tube filmpje bij deze blog, die laat zien hoe Ton van Steenbergen een witte koeienkop in olieverf op een paneeltje zet. Het koeien schilderen is met name bij Nederlandse kunstenaars erg populair. Dit is dan ook niet zo gek, want koeien horen nou eenmaal bij Nederland.


Daarnaast zie je koeien ook vaak terug bij het landschap schilderen. Denk hierbij aan een weiland met grazende koeien. Een koeienportret schilderen is ook gewoon mogelijk. Toen ik begon met het schilderen van de eerste laag van deze grote koeienkop in olieverf heb ik tussendoor een paar foto’s gemaakt.


Van linksboven naar rechts, linkssonder naar rechtsonder kun je zien hoe ik het heb aangepakt. Ik ben begonnen met de tekening of schets op het doek. Dat was een vergissing: van een hobby moet je geen beroep maken. Toen ik daar werd afgewezen was ik mijn hobby kwijt, ik heb veertig jaar lang niets meer geschilderd.


Deze zomer wilde iemand graag een koeienkop. Overmoedig beloofde ik er een te schilderen. De deelnemers schilderen een eigen unieke koe, met zelfgekozen kleuren, op een doek van 50cm x 50cm. Alles wordt stap voor stap vooraf uitgelegd en gedemonstreer bijgevolg een leuke resultaat gegarandeerd!


Creatief, relaxe leerzaam. GRATIS rondje champagne tijdens het schilderen. Het schilderen en lesgeven is een uitlaatklep, een ontspanning en een manier om met haar ziekte en behandeling om te gaan.


Creativiteit is immers iets wat bij haar hoort! Hierdoor is er ook ruimte gekomen voor nieuwe ontwikkelingen. Bertina is een autodidact schilder , want wat ze ziet, dat schildert ze! Creatief zijn is iets wat ze van huis uit heeft meegekregen en wat bij haar hoort. Annemarie Wijnhoven - koeienkoppen koeienkoppen.


Dat elke koe een eigen karakter heeft wist ik van horen zeggen maar ontdekte ik pas toen ik koeienkoppen ging schilderen. Vrolijke handgeschilderde en kleurrijke schilderijen met een vleugje humor voor een unieke blikvanger aan je muur! Op zoek naar contactgegevens?


Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. De bekende Haagse school schilder Willem Roelofs schilderde ook menig fraai landschap met koeien. Schilderijen van koeien, dikke dames etc.


Je zou dus haast denken dat het in de genen van veel Hollandse kunstschilders zit om koeien schilderijen te maken. Kunstschilder Rob van Assen heeft de gave om dieren levensecht en met grote precisie te schilderen. Wij werken met geselecteerde koeien kunstschilders uit binnen en buitenland die gespecialiseert zijn in vrolijke koeien schilderijen en schilderijen koeienkoppen ! Ook als u op zoek bent naar vrolijke koeien schilderijen of koeien op canvas bent u bij ons op het juiste adres.


Video impressie van het doek witte koeienkop door Ton van Steenbergen. Voor wie wil of al eens een koeienkop heeft gepimpt, is het ook mogelijk om een antilopenkop te pimpen. De koeienkop kan ook gepimpt worden met verf of je combineert het één en ander.


Een aantal van de ruim leden van Zouttexel. Texelse vereniging van professionele beeldend kunstenaars in verschillende disciplines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts