maandag 14 januari 2019

Vintage interieur webshop

Ihre individuelle Profi-Webseite. Täglich bis zu Sparen! Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! We verkopen ook design klassiekers maar de focus ligt vooral op het verkopen van mooie vintage meubels, waarbij het niet altijd belangrijk is door wie het ontworpen is. Hoi, mijn naam is Marielle en in deze webshop deel ik mijn vintage schatten met jou!


Ik rij het hele land door opzoek naar de mooiste vintage meubels en accessoires voor je interieur. Elke week komen de mooiste scandinavische dressoir kasten, Bohemian vloerkleden en nog veel meer mooie vondsten uit de jaren 5 6 en online in de webshop. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2. De meubels zijn voornamelijk afkomstig uit de jaren 5 6 en 80.


Zowel vintage als retro design vindt u terug in de winkels en webshop. Voor de leukste webshops , concept stores en pop-up shops op het gebied van wonen moet je bij Flavourites zijn! Ga je voor een Scandinavische woonstijl, minimalistisch wonen of houd je van vintage wonen?


Vintage interieur webshop

Check hier de leukste woonwinkeladressen. Als het écht nodig is, worden ze gerestaureerd of gestoffeerd. Ze gaan dan op zoek naar de stof die het beste past bij jouw huidige interieur. Spullen van jaren oud passend bij de trends van nu.


Tag Archives: vintage interieur webshop. Is een vintage interieur jouw stijl? Of ben je benieuwd wat het inhoudt en of het iets is wat je. Shop online of kom langs in onze winkel in Arnhem!


Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Dit is de meest uiteenlopende categorie, mocht je wat gedetailleerder willen zoeken klik dan op één van de onderstaande sub-categorieën. Veel is online te bekijken maar kom ook eens langs in de winkel in De Meern (rand Utrecht), daar staat nog veel meer.


Webshop te koop in vintage vloerkleden, kussens, lampenkappen en overige woonaccessoires. Van dressoir tot kapstok, van tafel tot stoel. Naast onze webshop hebben we ook een winkel in Tolbert (vlakbij Leek), tussen Groningen en Drachten in.


Vintage interieur webshop

Bij ons in de winkel draait alles om sfeer, beleving en gezellighei een grote fabriek ingericht met de meest gave unieke industriële, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires. Retro design meubelen passen ook prima in een modern en Scandinavisch interieur. Bij vintage interieur gaat het vooral om meubelen een nieuw leven geven. Al onze retro vazen, krantenbakken, kunst en objecten zijn origineel. Ontdek onze geweldige designs die zowel hoogwaardig als betaalbaar zijn.


Van designbank tot tafel en verlichting – creëer je eigen ruimte met MADE. Vintage interieur inspiratie. hier den passenden Webdesigner! Wat betekent vintage nu eigenlijk en wat is het verschil met retro? Handig om te weten wanneer je bijvoorbeeld bij een webshop een vintage of retro artikel koopt. Daarnaast kun je hier meer lezen over wat je van de kwaliteit en staat van vintage artikelen kunt verwachten.


Houd je van een interieur met een vleugje nostalgie? Dan is deze stijl perfect bij jouw thuis. Vul je huis met retro meubels en je hebt de perfecte look te pakken voor een retro interieur.


De retrolook combineert eigentijdse meubels met klassieke elementen uit de afgelopen. Zoveel spullen en dan nog kiezen, de webshop Studio Wietske maakt het je niet makkelijk. Kijk in onze webshop of kom langs in Amsterdam.


Vintage interieur webshop

Een bohemian interieur is kleurrijk, werelds en oriëntaal. In een bohemian style interieur , ook wel boho interieur , is niets te gek. Allerlei kleuren kunnen door elkaar gebruikt worden. De bijzonderste materialen mogen terugkomen en vondsten van al je reizen mag je tentoonstellen. Deens is agent van Madam Stoltz, dat wil zeggen dat je alles van Madam Stoltz bij ons kunt bestellen.


Ook als je het niet in onze webshop vindt. Naast Madam Stoltz vind je ook een groot assortiment in onze webshop van de merken House Doctor, Ferm Living en HK Living. De sede, 2dehands design, mid-century design, 20th century furniture,Second hand furniture, second hand sofa, used design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts