woensdag 9 januari 2019

Plakfolie statisch

Bespaar tot wel via kiesproduct. Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval. Merken statisch raamfolie. In onze collectie vind je statisch hechtend plakfolie van onder andere Patifix, Lineafix en Dc-fix. In principe geldt de volgende regel: hoe duurder het folie, hoe beter de kwaliteit.


Dat wil niet zeggen dat de goedkope statisch hechtende folies waardeloos zijn.

Het goedkope plakfolie is prima! Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ? Plakfolie , ook wel decoratiefolie, is wel wat anders. Dat is namelijk bedoeld voor meubels. Zelfklevend folie of raamfolie statisch Wat is statische raamfolie? U heeft alle tijd om het goed aan te brengen.


Geen overblijfselen nadat u het verwijderd heeft omdat er geen sprake is van een lijmlaag. STATISCHE FOLIE - WINNIE THE POOH - PRINSESSEN - RAAMFOLIE - STATISCH. Welkom bij deplakplasticsite.

De grootste collectie plakplastic, raamfolie en interieurstickers. LET OP genoemde prijs is per 50cm ! Statische raamfolie is folie dat door statische lading aan ramen kan hechten. Ideaal dus als je een foutje tijdens het plakken hebt gemaakt! Daarnaast is dit glasfolie, zelfs na lange tij nog gemakkelijk te verwijderen. In principe kun je plakfolie overal op plakken, wanneer het oppervlak maar droog, glad en vetvrij is.


Ga je aan de slag met de statische raamfolie? Hierdoor bereik je uiteindelijk het mooiste resultaat. De folie brengt u aan door de ondergrond te bevochtigen waardoor het hecht middels een statische veld. Eenvoudig online bestellen. Betaalbaar statisch raamfolie, ideaal tegen inkijk en tevens perfecte decoratie!


De lengte mag je zelf kiezen. Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm. Vaak gaat de statische folie omkrullen, verkleuren of zit (op de zonkant) zo vast op het raam dat (als je het dan eenmaal wilt verwijderen) je het er bijna niet meer van af krijgt.


Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Bekijk ons assortiment Raamfolie in onze Onlineshop. Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden.


Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken.

Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. Statisch betekent dat de raamfolie geen plaklaag heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts