woensdag 23 januari 2019

Vogelkooi klein

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De grootste collectie vogelkooien! Vogelkooien tegen de laagste prijzen. Traliekooien zijn er in alle soorten en maten.

De hoeveelheid en type vogels is belangrijke informatie bij het aanschaffen van de kooi. Zo heb je bijvoorbeeld specifieke vogelkooien zoals een parkietenkooi en een papegaaienkooi die ontworpen zijn naar de noden van het beestje. Onze vogelkooien zijn aantrekkelijk geprijsd en worden veilig bij u thuisbezorgd! Een groot deel van ons assortiment vogelkooien wordt geleverd inclusief zitstokken, voerbak en waterbak! Deze strak afgewerkte vogelkooi bevat zitstokjes en zowel een voer- als drinkbakje.


Eigenlijk is de Beeztees Lucie Klein van alle gemakken voorzien. Bovendien kan deze vogelkooi worden gecombineerd met de metalen vogelkooistandaard Bob 1.

Op die manier kun je de vogelkooi mooi in hoogte neerzetten en een leuk plekje geven in huis. Per vogelkooi hebben we vermeld voor welke vogelsoort de betreffende vogelkooi geschikt voor is. Een kleine handleiding is dat de kooi niet te groot kan zijn, de minimale maten zijn afhankelijk van de vogelsoort. De vogel moet minimaal zijn vleugels uit kunnen slaan zonder de zijkant van de kooi te raken.


Wij bieden een ruim assortiment vogelkooien waardoor er vast wel eentje tussen zal zitten die jouw vogel aanstaat. Van klein tot groot, voor binnen of buiten, wij bieden jou de vogelkooi aan die het beste aansluit op jouw wensen. Met al ruim jaar ervaring op vogel gebied heeft u de specialist op vogelkooien gebied gevonden. Prachtige vogelkooien voor binnen, buiten, grote en kleine vogels. Uw vogel moet minstens zijn vleugels volledig kunnen spreiden in zijn kooi.


Er moeten voldoende zitstokken zijn, zodat uw vogel overal in de vogelkooi kan zitten en de ruimte tussen de spijlen is bij kleine vogel ca cm. Naast een vogelkooi bieden we ook een enorm assortiment aan vogelspeelgoe waarmee u uw vogelkooi kunt inrichten. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Koop nu en betaal pas over dagen! Een vogelkooi is de plek waar jouw vogel zich comfortabel moet voelen. Een mooie vogelkooi of volière vind je bij Welkoop.

Welkoop verkoopt kooien in vrijwel alle soorten en maten van bijvoorbeeld het merk Beeztees. Als je veel ruimte hebt voor een vogelkooi , neem dan vooral een grote kooi. Hoe ruimer, hoe beter en hoe meer vliegruimte voor je vogel. Eenvoudig online bestellen.


Voeg kleurrijke vogelkooi accessoires toe in de kooi om het voor jouw vogel nog leuker te maken! De perfecte vogelkooien voor jouw vogels vind je bij Huisdierplezier. Bij Pets Place vind je de mooiste vogelkooi of volière voor jouw vogels.


Papegaaien, kanaries en parkieten zullen zich vermaken in hun vogelkooi met de vele speeltjes. Alle kooien hebben minstens twee zijdes met horizontale spijlen, zodat jouw grasparkiet lekker kan klimmen. Zo zijn er vogelkooien voor grote parkieten.


Dit zijn de grotere kooien en zijn naar geschikt voor grote parkieten ook geschikt voor andere vogelsoorten van vergelijkbaar of kleiner formaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts