donderdag 10 januari 2019

Kinderhorloge met alarm

Specialistisch advies nodig? Folderhouders AVan Goede Kwaliteit? Bestel Nu Voordelig en Snel Bij Shopdepot. Kinder horloges nu al vanaf € 99. Bekijk ons gehele speelgoed assortiment online.

Een stoer, digitaal kinderhorloge met alarm , stopwatch, achtergrondverlichting, tweede tijdzone en eeuwig duren de kalender. Het is voorzien van een stopwatch- alarm - en lichtfunctie. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Het horloge is 1meter waterdicht.


KINDERHORLOGES Als u een kinder- of tienerhorloge wilt kopen, is het belangrijk dat u op enkele zaken let. Coolwatch by Prisma kinderhorloge Sporty Digitaal lila CW. Sportief vormgegeven kinderhorloge met digitale tijdaanduiding.


Dit is niet zomaar een horloge.

Het is een speciaal digitaal kinderhorloge met alarmfunctie. Een speciaal apparaatje aanschaffen waarmee u een alarm in kunt stellen, is niet meer nodig. De gespsluiting wordt gebruikt i. Bij een druksluiting zijn het bandje en de sluiting één geheel.


De klap-, vouw- en vlindersluiting zijn type druksluitingen. Horloges met metalen band bevatten bijna altijd een druksluiting. Maar effectief is het apparaatje wel: zodra je kind de ingestelde afstand overschrijdt, gaat het alarm af.


De GPS tracker geeft precies aan waar zij zich bevinden en met de ingebouwde belfunctie staat u direct in contact. Onze GPS zijn voorzien van een prepaid simkaart met gebruiksvriendelijke Nederlandse app, die werkt in heel Europa. Dat geeft een geruststellend gevoel! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek onze grote collectie kinderhorloges.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het Spotter kinderhorloge met GPS is compact en prettig voor kinderen om te dragen. Een stoer en multifunctioneel kinderhorloge met alarm , stopwatch, tweede tijdzone, achtergrondverlichting en dag en datum aanduiding.


Stoer digitaal kinderhorloge met alarm en stopwatch functie.

Uiterst geschikt voor de sportieve jongeman! Met een druk op de licht knop begint het display te knipperen in de kleuren groen, rood en blauw! Simpel ding, gewoon op de markt gekocht voor euro ofzo. Helaas vergat zoon altijd om het alarm te zetten en prutste hij aan de knopjes zodat het alarm als het wel was ingesteld door mij toch niet afging. Stoer vormgegeven kinderhorloge met grijze canvas band en zwartstalen kast.


De kast is voorzien van een grijze wijzerplaat met witte index en wijzers. De band sluit door middel van een gespsluiting. Tikkers, Esprit, Garonne, Ice-Watch, LEGO, Olympic, Prisma en RG512. De kinderhorloges zijn zowel analoog als digitaal te vinden op de Lucardi webshop.


Shop de leukste kinderhorloges online! Heb je een horloge gevonden die je gaat helpen met het bijhouden van de tijd? Dan kun je kinderhorloge eenvoudig en snel bestellen via Lucardi.


Wij bezorgen je kinderhorloge waar jij dat wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts