maandag 14 januari 2019

Plakplastic hout

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Wil je een bestaand kastje omtoveren in een fraaie houten kast? Gebruik onze plakfolie rollen met houtstructuren! Kies uit folie met notenhout, eikenhout, steiger houten planken, esdoorn hout of mahonie.

Met dit plakplastic creëer je in een handomdraai een geheel nieuwe sfeer! Er bestaan heel wat folies met hout structuur. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Ook veel keuze in robuuste houtlooks zoals sloophout, planken, boomstammen en brandhout. In eigentijdse stoere kleuren om elk kastje, bed of balie helemaal van deze tijd te maken. Het plakplastic kan overal op aangebracht worden, zolang het maar een gladde, vlakke en vetvrije ondergrond is. Je hebt je plakplastic zojuist binnen gekregen en bent razend enthousiast om je creatieve project te starten.


Tijd om je plakfolie aan te brengen. Hier een paar handige tips die frustraties kunnen voorkomen.

Allereerst, verwijder niet in één keer de gehele papieren achterkant van het plakfolie. Plakplastic werkt in principe exact hetzelfde als raamfolie. Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal.


Meer privacy met raamfolie. Je vindt hier alle soorten plakfolie: statische raamfolie, zonwerende folie en decoratiefolie. Bestel direct online of bezoek één van. Eenvoudig online bestellen.


Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld. Welkom bij deplakplasticsite. De grootste collectie plakplastic , raamfolie en interieurstickers. De plakfolies bij KARWEI zijn hip en trendy en zorgen voor een persoonlijke touch in jouw huishouden. Het plaatsen van het folie is een precies werkje, neem hier voor de tijd en zorg dat er geen luchtbellen onder het plakfolie blijven zitten.


Het plakfolie is gemakkelijk in gebruik, doordat het voorzien is van een zelfklevende lijmlaag. Met plakplastic kun je gemakkelijk en snel een nieuwe look geven aan je interieur. Denk aan een nieuw uiterlijk voor een tafel, kastje of vensterbank. Ook deuren en boekenplanken zijn met plakfolie te bekleden.


Verder is er speciaal plasticfolie voor ramen te koop.

Bekijk ons assortiment plakplastic in onze Onlineshop. Je kunt je huis, winkelpand of kantoor dus eenvoudig decoreren met dit leuke plakfolie! Ook vind je in onze winkel spiegelfolie , traanplaatfolie, zonwerend folie en raamfolie.


Ideaal voor uw keukenkastjes, koelkast en dressoirs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts