maandag 1 april 2019

Koloniale verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Het product is speciaal geschikt voor meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen.


Rambo interieurlak is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten, dekkende kleuren en transparante kleuren, waaronder Rambo interieurlak transparant koloniaal teak zijdeglans 7ml. Koloniale meubels verven met Annie Sloan Chalk Paint kan uitstekend. Het is heel erg makkelijk om te doen.

Nu is het woord koloniaal een breed begrip. In veel gevallen is het blank hout wat donker is geverfd. Bij het verven van koloniale meubels moet je eigenlijk gewoon de Annie Sloan Chalk Paint gebruiksaanwijzing volgen. We willen in onze keuken een grote vierkante tafel, mar die blijken moeilijk verkrijgbaar en schreeuwend duur. Met andere woorden: echt niet verzadigd met was.


Weet iemand misschien of het mogelijk is om grenen meubels zo te verven dat ze er koloniaal uit gaan zien? Ik heb namelijk mijn hele interieur in grenen maar ben daar op uitgekeken en nu wil ik ze graag koloniaal maken. Heeft iemand een idee hoe ik dat moet doen en welke verf ik dan moet gebruiken? Alvast bedankt voor je moeite!


Dus deze wil ik wit beige maken. Watergedragen verf is gevoeliger voor alcohol en zal zacht of plakkerig worden als je het inwrijft met een doekje met spiritus of alcohol. Verf op waterbasis kun je zonder problemen overschilderen met krijtverf. Vernis of lak op terpentinebasis Verf op terpentinebasis (alkydverf) zal niet reageren op oplosmiddelen of alcohol.


Met welk soort verf kan ik het beste een donker koloniaal meubel verven ? Dan wil ik het graag verven naar een kleur richting eiken. Ik ben super enthousiast over de verf. We hebben koloniale meubels opgeknapt met Annie Sloan Chalk Paint Old White en de bladen met French Linen.


Maar nu heb ik hele donkere koloniale meubelstukken staan, die te nieuw zijn om te vervangen.

Koloniale beits, hiermee kun je de blankhouten meubels die wij vekopen beitsen. Je krijgt dan een donker bruine laag over de meubels waarbij je nog wel de houtnerf er door ziet schijnen, het is dus geen dekkende beits. Hoe vaker je de beits er op smeert hoe donkerder en dekkender de kleur wordt. De Rambo interieur lak zijdeglans koloniaal teak transparant 7ml is een verfraaiende transparante interieurlak. De lak zorgt voor een mooie afwerking van bijvoorbeeld meubels, kozijnen, deuren en betimmeringen.


Door de Dual Binder technologie is de lak kras- en slijtvast. Daarna verf je de rest met een lakviltroller. Verdeel het grote vlak in enkele denkbeeldige vakken.


Verzadig de roller met verf in een rolbakje en zet een baan in verticale richting op. Trek op deze manier twee tot drie banen met ongeveer een rolbreedte tussenruimte. Als je dekkend gaat verven is gewoon goed ontvetten en dof schuren voldoende (zie punt 2).


Maar als je wilt beitsen, of een wash wilt aanbrengen (whitewash, greywash, colourwash) met verdunde verf of met was, dan moet je echt alle oude lak- en verflagen verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts