vrijdag 12 april 2019

Kunstplanten outlet

Altijd Gratis verzending, bestel vandaag nog online. Waarom nog langer wachten? Boston Varen vanaf € 45. Betaal altijd de laagste prijs! Uw decoratie planten voor buiten.

Kunst Bonsai bomen vanaf € 245. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!


Hoogwaardige kunstplanten. Veel nepplanten zijn van goedkoop plastic gemaakt waarbij je de naden goed ziet zitten en de kleur onrealistisch is.

Bij Easyplants stellen wij kwaliteit hoog in het vaandel en dat zie je aan de kunstplanten. Bij DECO GREENS BV koopt u kunstplanten direct bij de Groothandel, Uw voordeel t. Alle kunstplanten worden zo natuurgetrouw mogelijk geproduceerd. We besteden dan ook veel aandacht aan vorm, kleur, gewicht en de stevigheid van de kunstplanten. Hierdoor zijn alle kunstplanten zo natuurlijk mogelijk van vorm, kleur en structuur. Onze kunstplanten zijn nagemaakt van planten zoals deze in de natuur ook echt voorkomen.


Mimosastruik kunstplant met een lengte van ca. Geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De kunstplant is vervaardigd uit speciaal geteste grondstoffen. De hoogte van de kunstplant op de foto is 1. De kunstbomen worden standaard geleverd in een betonnen ronde voet van ca. De kunstboom wordt geleverd exclusief de getoonde sierpot op de foto.


De laatste ontwikkelingen op het gebied van design, interieur, kunstbomen, kunstplanten en nepplanten worden door onze experts op de voet gevolgd om de juiste service en producten te kunnen aanbieden. Er zijn altijd duizenden kunstbomen en kunstplanten direct uit voorraad leverbaar. Planten en bloemen geven een nieuw gezicht aan een ruimte.


Het plaatsen van een plant kan net de oplossing zijn die jij zoekt voor dat saaie hoekje of kleurloze tafeltje.

Voordelen van kunstplanten. Als je besluit tot de aanschaf van kunstplanten maak je een besluit voor de lange termijn. Ruim assortiment online bestellen! Koop nu heel voordelig een nieuwe kunstplant.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Zoals gezegd bieden de kunstplanten dus ruim voldoende opties. Ook gaat een kunstplant niet dood. De planten hebben een net zo volle uitstraling als echte planten, maar blijven langer mooi.


Bloemen zijn altijd een versiering van de omgeving en dat is met een kunstplant niet anders. Ben jij een plantenliefhebber zonder groene vingers? Dan is een kunstplant echt iets voor jou.


Met een kunstplant geef jij jouw interieur een botanisch tintje. En dat zonder veel moeite te doen! In ons assortiment zitten diverse toffe planten zoals een pannenkoekenplanten, hangplantjes en kunstozen. Een kunstplant geeft een gezellige en knusse uitstraling aan je interieur zonder dat je er heel veel moeite voor hoeft te doen.


Zo creëer je een mooie groene toevoeging aan jouw interieur. Vrolijk je interieur op met leuke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts