donderdag 11 april 2019

Poepzakjes houder

Poepzakjes van alle merken op beslist. Door Klanten Gewaardeerd Met Een Topscore! De zakjes doe je eenvoudig in de houder en kunnen, zodra ze op zijn, gemakkelijk worden vervangen voor een nieuwe rol met zakjes.


De poepzakjes zijn bovendien ook verkrijgbaar in verschillende kleuren dus er is voldoende keuze voor iedereen. Neem de poepzakjes gemakkelijk mee in een handige poepzakhouder.

De BecoPocket is een milieuvriendelijke, praktische houder voor poepzakjes die stevig te bevestigen is aan de riem van je hond. Eenvoudig, schoon, milieuvriendelijk en een betaalbare oplossing. Deze handige poepzakjes houder met bijgeleverde poepzakjes is uitgevoerd in de kleur wit. De houder heeft een handige bevestigingshaak en is dus makkelijk halsban riem, riemlussen of als sleutelbos te bevestigen.


Naast een houder bevat deze set liefst rollen van zakjes (5zakjes in totaal). In de meeste gemeentes is het verplicht uw hondenpoep op te ruimen. Het kan daarom handig zijn om een poepzakhouder aaan uw hondenriem te bevestigen.

Op deze manier heeft u altijd en overal uw poepzakjes bij u, en ontloopt u een daarmee een boete! Met gemakkelijke kliksluiting om ergens aan vast te klikken. Stel een vraag over dit product. De houder is gemaakt van het mesh materiaal met een haakje die kunt bevestigen aan uw jas, tas, of looplijn van de hond. De houder is met een haak aan de looplijn te bevestigen, waardoor je altijd poepzakjes bij de hand hebt.


De dispenser wordt geleverd met rollen van poepzakjes. Een set bestaat uit kleuren elke rol bestaat uit poepzakjes. Deze Adori poepzakjes houder met poepzakjes is uitgevoerd in de kleur roze en is voorzien van diamantjes. De Ganesha poepzakjes houder is makkelijk vast te maken aan de riem van uw hond of aan uw broekriem. De enige hondenpoepzakje houder waarmee je gezien mag worden.


Een stijlvolle manier om poepzakjes met je mee te nemen. Zoals je vaker in parken ziet staan waar honden uitgelaten worden: kakje in het zakje. Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.


Deze zakjes zijn biologisch afbreekbaar. Let op Cookies worden op deze site gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van.

Iedere hondenbezitter komt in aanraking met poepzakjes en de poepzakhouders. Allereerst is het natuurlijk netjes en ook prettig als u de behoefte van uw hond opruimt. Het opruimen is overigens bijna overal verplicht, in sommige gemeentes wordt dat alleen niet verplicht gesteld op een zogenaamde uitlaatplaats. Op veel plaatsen ben je verpicht de hondenpoep op te ruimen, dus zorg altijd dat je rol poepzakjes in je zak hebt zitten. Zo heeft u altijd een poepzakje bij de hand.


Het tasje wordt inclusief rolletje van zakjes geleverd. Ben jij een fijne wandeling aan het maken met je viervoeter? Dan is het wel belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat.


Als je hond namelijk zijn behoefte moet doen, is het wel zo netjes om dit ook op te ruimen! Bij Medpets vind je verschillende poepzakjes en poepzakhoudertjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts