dinsdag 23 april 2019

Waxinelichtjes xenos

Of je nu kiest voor grote kaarsen, kleine kaarsen of waxinelichtjes , ze brengen allemaal een beetje meer rust en warmte in huis. Deze waxinelichtjes zijn onmisbaar in huis, er is altijd wel een moment waarop je een waxinelicht nodig hebt. Stylingtip: Heb je een vijver, doe er dan een paar lichten in, dat drijft leuk en ziet er mooi uit! Ook leuk is zelf schoongemaakte jampotten beschilderen, dan hebben de kindjes allemaal hun eigen kaarslampje!


Ideaal dus om altijd een voorraadje in huis te hebben. Met de theelichten van Xenos brand jij de hele avond een kaarsje in jouw favoriete waxinelichthouder.

Neem snel een kijkje in het assortiment en bestel ze eenvoudig online op Xenos. Diverse soorten theelichten. Bij Xenos hebben we verschillende soorten theelichten. Waxinelichthouders hebben we bij Xenos in verschillende vormen en maten.


Ga jij voor een glazen exemplaar of past in jouw interieur een metalen variant beter? Ook erg leuk om met elkaar te combineren voor een speels effect. Zo creëer je in een handomdraai een echte eyecatcher in huis.


Leuke set van twee LED theelichtjes om veilig maar wel sfeervol te kunnen genieten in je woon- of slaapkamer van kaarslicht.

Xenos biedt je een wonderlijke collectie woon- en cadeauartikelen aan. De LED waxinelichtjes van LEDindeduisternis. Xenos folders eens rustig terug te lezen. Ons assortiment bestaat uit verschillende hoeveelheden lichtjes en accessoires die onmisbaar zijn bij het gebruik van LED waxinelichtjes. Geurkaarsen en waxinelichtjes Blokker heeft kaarsen in verschillende soorten en maten.


Zo vind je gegarandeerd een kaars die bij jouw voorkeuren past! Neem bij Blokker bijvoorbeeld de geurkaarsen. Met de geurkaarsen geef je jouw huis een geheel andere sfeer. Creëer een warme, romantische sfeer met de witte geurkaarsen van Walra.


Bekijk online het Kaarsen-assortiment van Action op Action. Lampion pompoen Leuke ronde lampion die eruit ziet als een pompoen. Je kunt de lampion gebruiken om mee over. Van waxinelichthouders kun je er nooit genoeg hebben.


Er is altijd wel plek voor een extra waxinelichtje. Er is dus altijd een waxinelichthouder die in jouw interieur past. Ben je op zoek naar een grote waxinelichthouder?


In het assortiment van Blokker vind je roestvrijstalen rechauds, ideaal om voedsel warm te houden tijdens feestjes. Daarnaast hebben we ook warmhoudplaten.

Maak het gezellig in huis met kaarsen en theelichtjes. De Bolsius Uurs Theelichten zijn ook ideaal om je thee of andere dranken warm te houden. Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA.


De theelichten (waxinelichten) van Kaarsen Plus zijn van Nederlands fabricaat en kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. De theelichtjes ( waxinelichtjes ) van Kaarsen Plus zijn verkrijgbaar in verschillende branduren. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! LED-kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Warm wit flikkerend led-licht. U ontvangt setjes van stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts