maandag 22 april 2019

Wissellijst 20 x 30

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Snelle en Gratis levering (boven € 10).

Doe inspiratie op en bestel direct. Deze Zusss ahouten wissellijst maakt het mogelijk dat je steeds een andere eigenwijze Zusss poster aan de muur kunt hangen. Wissellijsten 20x30cm zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en types. De frames zijn gemaakt van hout.


Ook leuk: hang er eens een foto in! Voor 21:bestel is morgen. Fotolijsten koop je eenvoudig online bij bol. Randloze wissellijst , snel en simpel Clip-Fix-Systeem met gewassen glas.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. De wissellijst heeft een moderne uitstraling en een zeer slank 9mm profiel. Dat kan, want wij leveren ook maatwerk! Bij ons vindt u de leukste wissellijsten. Signerie staat bekend om haar branding en styling.


Maar ook de nazorg van creativiteit is belangrijk. Onze wissellijsten zijn handig voor het ophangen van certificaten of voor het beschermen en tentoonstellen van uw kunstwerken. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Wij leveren ook randloze wissellijsten van DFC, (klik hier voor meer info) in maat 15x15cm tot 30x40cm kunnen DFC randloze wissellijsten opgehangen worden aan een uitsparing in deze metalen clips. Vanaf de maat 30x40cm voorzien van extra ophanghaken , prijzen excl. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Wees als eerste op de hoogte van new arrivals, designtrends, inspiratie en aanbiedingen! Meld je aan en ontvang korting op je volgende bestelling! Bij dit type lijsten wordt de glasplaat.


Houten wissellijsten en toebehoren vindt u online in onze kunstenaarswinkel.

Vertel een vriend(in) Vertel een bekende over dit artikel. Geef uw poster, kunst of foto extra uitstraling met een wissellijst van 30x30cm. Deze wissellijsten worden standaard geleverd met helder glas.


Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst? Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design.


Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts