woensdag 3 april 2019

Slijtvaste verf trap

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies uit producten vanaf € 295. Wanneer je jouw trap wilt verven met een Floor Paint, is het gebruik van de juiste grondverf erg belangrijk!


De meest slijtvaste verf voor de trap. De trap wordt dagelijks intensief gebruikt, waardoor hij erg slijtagegevoelig is. Deze verf kost echter wel veel meer dan een ‘potje van de bouwmarkt’.


Slijtvaste verf trap

Deze Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is gewoon precies ontwikkeld voor de houten trappen die veel te voortduren krijgen in hun leven. Beste verf voor houten trap. Bij onze verftesten winnen vaak Sikkens en Sigma en dat is niet voor niets. Slijtvaste trapverf kopen?


Ideaal op houten trappen en vloeren, om slijtage te voorkomen en daar zo lang mogelijk op een mooie manier gebruik van te kunnen maken. Goed geschikt voor met name houten trappen, net als om de vloer slijtvast mee te schilderen. U bereikt hiermee een veel duurzamer resultaat dan met een standaard slijtvaste verf. Betolux Akva vloerverf is een slijtvaste watergedragen Polyurethaan-Acrylaatverf voor houten en betonnen vloeren.


Hoeveel anti-slip verf heb ik nodig voor mijn trap ? Dit geldt als je de verf in een laagdikte van µm (micromilimeter) aanbrengt. Natuurlijk kan dit rendement in de praktijk altijd lager of hoger zijn. Dit is afhankelijk van de ondergrond en hoe dik de verf wordt aangebracht.


Traptreden vragen door het intensieve gebruik om een slijtvaste , sterke verf. Histor Perfect Base trapverf wit 7ml is dan ook uitermate geschikt voor uw trap , vloer of plinten. De trapverf is watergedragen en erg snel droog, zodat u de trap snel weer kunt gebruiken.


Slijtvaste verf trap

Vaak is het mooi om de trap te verven in een lichte kleur, omdat het trapgat meestal vrij donker is. Histor heeft speciale antislip trapverf die zeer kras- en slijtvast is, waardoor je trap langer mooi blijft. Vervolgens vul je de oneffenheden op. Pas daarna kun je een grondlaag, zodat de verf zich beter vasthecht aan je trap. Je hebt twee tot drie lagen nodig.


Hou er in ieder geval rekening mee dat je de trap niet zal kunnen gebruiken tot de verf droog is. Vanwege het intensieve gebruik is het aan te raden een trap te verven met slijtvaste , sterke verf. Bij GAMMA kun je uit een aantal kleuren sneldrogende trapverf kiezen of je laat de verf mengen in een kleur naar wens. Vaak zit er oude vloerbedekking op die zo ontzettend vast zit, of is de trap beschadigd.


Slijtvaste verf trap

Een trap even opknappen is niet de meest gemakkelijke klus. Sommige merken noemen hun producten zelfs speciaal verf voor de trap. De kras- en slijtvaste Sigma S2U Nova Traplak is goed reinigbaar, huidvetresistent en ontwikkeld met een anti-slip technologie.


Het ideale product om je trap mee te. Landelijk, klassiek of modern: met de juiste kleuren creëer je de gewenste sfeer. Neutrale tinten zorgen voor een rustige uitstraling, terwijl het gebruik van fellere kleuren juist voor een heel verrassend effect kan zorgen. Vergeet bij het schilderen van de hal ook zeker de trap , leuning en plinten niet.


Naast goede verf is het belangrijk dat je ook het juiste materiaal gebruikt. Nadat je de verf hebt aangebracht op het oppervlak vloeit deze mooi uit, zodat je een egaal eindresultaat krijgt. Vuil of vlekken op de trap ? De trappenlak heeft een matte afwerking en een antislip werking, dit zorgt voor meer veiligheid op de trap. Ongeveer uur na aanbrengen van de lak is de trap weer beloopbaar. De lak in gelvorm veroorzaakt geen zakkers.


Wil je echt een slijtvaste verf voor je trap ? Gebruik dan wel de juiste grondverf. Omdat deze lak op waterbasis is zal hij niet zo sterk ruiken en al snel weer drogen waardoor je dezelfde dag alweer van de trap gebruik kunt maken. Denk eraan dat je bij een kale trap eerst een primer op waterbasis gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts