maandag 29 april 2019

Kunstwerk glas

Unieke collectie kunstwerken van glas. Bestel nu online of bezoek onze showroom. Groot assortiment decoratie voor zowel binnen als buiten. Alles is uit voorraad leverbaar! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis.


Geen abonnement, betaal per film.

Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Op zoek naar een nieuw glazen kunstwerk ? Heeft u interesse in een op maat gemaakte glazen kunstwerk ? Of heeft u een reden om een mooi en nieuw glazen kunstwerk te laten maken voor u zelf of voor bijvoorbeeld familie of een dierbare? Dan kunt u het beste contact opnemen met Glasfragmenten. De stukjes glas kunnen worden ingebed in stokken van loo koper, maar ook in stenen of geperforeerde platen, volgens het systeem van schermen.


De techniek van een glazen plaat, die bestaat uit het glas delen met beton of hars, komt dicht bij dit proces. Op dit moment hebben wij geen werken beschikbaar in deze glaskunst techniek.

In haar kunstwerken ligt de nadruk op de verwerking van gesmolten glas. Alle werken worden met de hand ingekleurd wat deze kunstwerken uniek maakt. Dagen bedenktijd gratis retourneren 250. Artikelen veel tevreden klanten!


Vind de beste selectie kunstwerk glas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kunstwerk glas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Veel van de glazen kunst beelden zijn naast de internetsite te bewonderen in onze galerie te Maastricht. Geboorteglas is een kunstwerk van gebrandschilderd glas in loo speciaal gemaakt voor de geboorte van een kind of kleinkind.


Na een stage aan de Iittala Design Glas School in Finland heb ik meerdere jaren als assistent en later als zelfstandig glasblazer gewerkt in Denemarken. Glaskunst en kristal glaskunst van bekende glaskunstenaars. Alle glaskunst objecten zijn uniek en betaalbaar.


De glas -in-hout- kunstwerken zijn zeer decoratief als raamhanger en soms ook bruikbaar als wandobject. In de ontwerpen van de kunst wordt hout telkens gecombineerd met gekleurd glas. Kunstwerken met hout en glas. Ieder object is uniek en handgemaakt. Bij tegenlicht zijn de kleuren van het glas goed te zien en lijken de houten delen zwart.


Zelfs glas smelten tot een mooie geheel behoort tot onze vele mogelijkheden die wij u mogen aanbieden. Glas kunstwerk laten maken compleet zoals u het wenst bij Glasfragmenten! We hebben naast schilderijen ook prachtige fotokunst op plexiglas, dibond en glas.

Het zijn allen mooie fotokunstwerken met een strakke, luxe uitstraling en een matte of glanzende afwerking, passend in iedere interieurstijl. De fotokunstwerken zijn verkrijgbaar van kleiner tot zeer groot formaat (tot bijvoorbeeld 200x3cm). Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Voor iedereen een voordeel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Restauratie kerkraam Uithoorn. De gekleurde stukken glas worden verlijmd op transparant glas. Meerdere lagen glas zijn soms nodig om de juiste kleureffect en afwisseling in kleur te krijgen.


Nauwkeurig snijden is een vereiste om de “puzzel” sluitend te maken. Daarvoor is het museum verzekerd. Blühm zegt niet te weten in hoeverre er glas in het water van het Verbindingskanaal terecht is gekomen. De Chihuly-tentoonstelling, die het museum vult met spectaculaire glascreaties, loopt nog tot mei.


Onderweg naar Groningen was er al een element gesneuveld. Onze collectie beeldjes van glas omvat een breed aanbod van glazen beelden gemaakt door kunstenaars die het vak van glas blazen en glas trekken verstaan. Elk glas object is uniek in zijn vorm, kleur en uitstraling.


De glas sculpturen lenen zich dan ook voor een origineel relatiegeschenk of een prachtig geschenk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts