dinsdag 2 april 2019

Kunst klimop

Op zoek naar originele kunst? Bekijk direct ons ruime aanbod aan kunstwerken! Betaalbare ( kunst )werken. Vraag hier eenvoudig om advies.


Snelle Levering en Deskundig Advies ! Klimop (Hedera helix) De planten komen van nature voor op de Atlantische eilanden, westelijk, centraal en zuidelijk Europa, Noordwest-Afrika, en via Zuid- en Midden-Azië oostelijk tot Japan.

Wat betreft de soorten hebben wij altijd de standaard kunst klimop slingers in het assortiment zitten alsook de zeer realistische kunstklimopslingers. Beide soorten zijn zeer attractief. De prijs geeft ook gelijk het verschil in kwaliteit weer. De wat duurdere kunst-klimop is nagenoeg niet van echt te onderscheiden. U heeft geen onderhoud meer, geen snoeiwerk en op-en-neer gerij naar het containerpark.


U kan de kunst klimop kopen om op een bestaand of nieuw hekwek te bevestigen of ze kan gebruikt worden om een muur te bedekken. In het aanbod van Easyplants vindt u deze fraaie kunsthaag mat met kunststof klimop blaadjes. Weerbestendig, uv-proof en daardoor geschikt voor zowel binnen als buiten.


Bevestig meerdere matten aan elkaar met het speciale kliksysteem en maak in een handomdraai een brede, smalle, lage of hoge groene kunsthaag of greenwall.

KLIMOP kunsthagen HEESTER kunsthaag spring fantasy kunsthaag. Op speelse wijze een natuurlijke look creëren in je woning? Kunsthaag is vrij van onderhoud. Met kunstklimop heb je alles wat je nodig hebt om jouw interieur een warmere uitstraling te geven.


De bladeren zijn net echt, en gemaakt van dik materiaal. Deze kunstklimop groen 200cm is van zeer realistische kwaliteit. Hierdoor is deze klimop slinger ook geschikt om buiten te gebruiken. Deze klimop slinger laat zich ook goed combineren met andere kunstplanten, bijvoorbeeld om een stam gewonden. Klimop , mythologische krans Volgens de mythologie zou de klimop dan ook goddelijke vermogens, in de eerste plaats die van helderziendheid en profetie, aan de mens verschaffen.


Wie een krans van klimop droeg, kon de heksen herken­nen, zegt het middeleeuws volksgeloof. Voor een klein beetje gezelligheid volstaat een kleine plantje en voor een hele waterval aan gezelligheid volstaat deze gave kunst klimop hangplant. Ideaal om een restaurant, winkel of gewoon uw woonkamer thuis extra gezellig te maken.


Op deze manier heeft u dus met de kunsthaag Klimop op rol 5x3m altijd een groen tuinschutting. De kunst klimop hangplant is 1cm. Mooie grote kunstplanten zoals de Alocasia, kunstplanten met bloemen zoals de orchidee en diverse kunst hangplanten: met zoveel keus in kunstplanten voor binnen vind je ook jouw ideale plant. Matten met een zeer realistisch uitstraling en makkelijk te monteren.


Groot assortiment kunsthagen: kunst klimop , kunst buxus, kunst hedera en andere kunstplanten voor het bekleden van o. Wij leveren alleen A-kwaliteit tegen voor zeer scherpe prijzen. Perfect voor in het insectenverblijf.

Vrijwel niet van echt te onderscheiden. Geschikt als decoratie voor in elk insectenverblijf. Zo heeft je verblijf altijd een natuurlijke, groene uitstraling! Hedera kunsthaag elementen zijn koppelbaar tot elke afmeting kunst klimop. Dan is deze mooie kunststof klimop haag echt iets voor u. Deze solide gemaakte klimop haag is direct gereed voor gebruik buitenshuis.


U ontvangt slingers van 1cm. Artikelen veel tevreden klanten! Het heeft bladeren met kleurvariaties, waardoor de plant er heel levendig uitziet.


Het grote voordeel van een kunstplant is, dat je er wel de lusten van hebt, maar niet de. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts