maandag 1 april 2019

Stoffen waszak

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Specialistisch advies nodig?

Grote collectie waszakken vind je hier! Waszakken tegen de laagste prijzen. Stoffen waszak - Øx 50cm. Maar natuurlijk ook gewoon leuk in de.


De meest gekozen sluiting is het fixlock schuifje, maar bijvoorbeeld een koordje of een indrukbare C-sluiting zijn ook mogelijk bij de waszakken. Personalisering van uw waszak ? Bekijk ons ruime assortiment wasmanden en waszakken om je was perfect te sorteren.

Van een stijlvolle rieten wasmand tot een praktische wasmand op wielen. Bescherm fijne stoffen tegen haakjes en beschadigingen door ze in onze waszak te stoppen voor het wassen. Alle waszakken zijn geschikt voor industriële bewassingen. De waszakken zijn in vele uitvoeringen, kleuren en afmetingen te leveren. Alle andere uitvoeringen en kleuren zijn vanaf stuks te leveren.


Ook heeft u diverse opties in welke sluiting van de waszakken en wasnetten. Zo weet u zeker dat uw waszakken en wasnetten niet los gaan in uw wasmachine. De beste manier om uw wasgoed te beschermen is door gebruik te maken van onze waszakken. Vergeet het wassen met de hand wat veel tijd kost met de Bye Bra waszak.


De Guppyfriend is een milieuvriendelijke waszak , die ons helpt om de vervuiling door microplastic te verminderen! Met deze slimme oplossing kun je je stoffen wassen en voorkom je op een eenvoudige manier, dat de kleinste plastic vezels uit je stoffen door de wasbeurt in de wasmachine in onze wateren terechtkomen. De Brabantia wasmanden zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Denk aan een wasmand met deksel of juist een flexibele wasmand. Ook in materiaal is er wat te kiezen.


Ga je voor een RVS wasmand? Of is een stoffen waszak juist meer wat je zoekt?

Het design moet naast mooi ook praktisch zijn. Bestel uw Kampeerartikelen op Obelink. Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over katoenen waszak te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene katoenen waszak materiaal is stof. Trendy stoffen waszak van ca.


Het waszakje filtert de kleinste stukjes synthetische vezel die bij de gewone machinewas uit elk kledingstuk komen, en door het zachte oppervlak van de Guppyfriend verliest de kleding minder vezels, waardoor de levensduur van de kleding wordt verlengd. Wordt in licht- of donkerbruin gelever het is helaas niet mogelijk om de kleur te kiezen. Probeer onze waszak voor delicate stoffen : begin met winkelen in de Siemens accessoires en onderdelen shop. De wasmand staat leuk in elke badkamer of washok en is door de twee handgrepen handig mee te nemen door het hele huis.


Wassen wordt zo weer een stukje leuker en makkelijker. Handig om je was mee te nemen naar de wasserette of naar moeders in het weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts