donderdag 18 april 2019

Koordgordijnen

Het gordijn is veelzijdig. Gebruik het als raamdecoratie, aankleding voor een wand of voor de afscheiding van een ruimte. De gordijnen die we leveren zijn gemaakt van Trevira CS, een heel licht garen. Hierdoor vallen ze soepel en dat geeft een strak.


Draadgordijnen is een verzamelnaam waar veel verschillende uitvoeringen onder vallen. De draden van een draadgordijn zijn samengesteld door een aantal (meestal 4) draden te knopen.

Deurgordijnen zijn er in heel veel verschillende uitvoeringen. Voordat je een deurgordijn aanschaft kijk je natuurlijk eerst wat past in je interieur. Elegante gordijnen als scheidingswand in een grote hal, als projectie oppervlak of als decoratie van beursstanden. In combinatie met licht en beweging, creëren ze diepte en dynamiek op en naast het podium. Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen in diverse sprekende kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur.


De garens zijn heel licht waardoor ze erg beweeglijk zijn en zorgen voor een afscheiding die niet statisch is, maar tegelijk toch een bepaalde geborgenheid geeft. Creëer afzonderlijk ruimtes die licht doorlaten, een functionele muur voor lichteffecten, of luchters in textiel. Onze koordgordijnen kunnen geverfd worden in alle mogelijke kleuren.


Een spaghetti gordijn is een licht en extreem flexibel koordgordijn.

Een koordgordijn in de kleur wit maakt van de ruimte een frisse en lichte omgeving waar je je echt thuis voelt. Zoek je elegante gordijnen als scheidingswand in je woning, als decoratie in een grote hal, als achtergrond van een pop podium of voor de afwerking van beursstanden? Kies dan voor onze kleurrijke spaghetti curtains. Lichte en budgetvriendelijke koordgordijnen.


Spaghetti Budget is inherent vlamwerend. Ideaal als scheidingswand op evenementen of dynamische decoratie op het podium. Makkelijk combineerbaar met onze Foldhooks, Spanfixen of Kabelbinders. Bij Fritz-Events koop je voordelig DJ gear, luidsprekers, lichteffecten, special effects, podiumdelen en bekabeling. Online of in onze winkel in Cuijk.


Ook wel draadgordijn genoemd. Boven voorzien van een tunnel voor montage aan een roede. Dat betekent dat u met Cordon-gordijnen minder druk bent met het wassen en schoonhouden van uw gordijnen. Koordgordijn wordt vaak gebruikt voor een scheidingswand en beurstextiel. Gordijnen kiezen en aanschaffen?


Voor huis, camping en boot. Raambekleding kan wonderen doen om het gevoel van privacy te bevorderen en de lichtinval in de ruimte te regelen. Met gordijnen, gordijnrails en rolgordijnen kan je.


Bekijk onze mooie, solide en voordelige gordijnkabels op IKEA.

Geschikt voor zowel zware gordijnen als vitrage. Van staalkabels tot gordijnhaken. Onderdelen vouwgordijnsystemen.


Alle (reserve)onderdelen voor de diverse soorten en merken vouwgordijnsystemen van vroeger en nu. Raamdecoraties koopt u óók bij Leen Bakker. Hi ik heb via internet een koordgordijn aangeschaft, het is geen officiele Cordon, dus een groot stuk stof met daar aan de slierten.


Kies uit miljoen artikelen. Snel en vanaf 2- gratis verzonden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts