maandag 15 april 2019

Koperen gordijnringen

De prijs is per stuk. Laat even weten hoeveel u er wilt. Er zijn ook bijbehoren koperen gordijnhaken en koperen muursteunen. Zie ook mijn andere advertenties voor koperen gordijnringen en koper.


Wij verkopen via internet en hebben twee winkels in Drenthe. Ons doel is hergebruik stimuleren.

Afhankelijk van de afstand zijn de kosten € 1- tot € 3-. En gordijnringen bewijzen dat. Want hoewel gordijnringen een klein detail zijn in je interieur, kunnen ze het aanzicht van je raambekleding behoorlijk beïnvloeden.


Kwantum heeft gordijnringen in alle soorten en kleuren. Gordijnringen in alle maten, kleuren en materialen. De maten gaan van 12mm tot wel 50mm. Messing gordijnroedes en messing gordijnringen.


Je zocht naar: koperen gordijn ringen ! Kies zelf de dag van afleveren.

Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Iets donkere koperen hol ringen.


Eenvoudig online bestellen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bekijk op barleuning Op zoek naar relingsystemen? Andries de Jong heeft een breed assortiment artikelen waarmee u uw relingsysteem geheel naar wens kunt bevestigen.


Brons is een legering van koper en tin. De legering heeft een roodachtige tot gelige kleur, afhankelijk van het tingehalte (van ca. tot ). Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht? Bekijk dan ons aanbod gordijnrails en gordijnroedes, gordijnringen , eindstoppen en knoppen, roedesteunen en meer.


Te koop: oude koperen gordijnringen (stuks). Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Onsdoel is hergebruik stimuleren. Kopen en verkopen op 2dehands.


Houten en koperen gordijnringen en bijhorigheden. Koord klem ZWART stuks. Ontdek ons ruim aanbod gordijnrails. Ringen om bouten en moeren te bevestigen.

Carrosseriering, sluitplaat en veerring. Ook sluitplaat en borgringen. Het blijk dat javascript uit staat op u browser U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Koop nu bij GAMMA en online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts