dinsdag 9 april 2019

Stoffen kledingkast met rits

Een kledingkast kopen die bij jou en je interieur past doe je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. De grootste collectie stoffen van Nederland!


Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit.

Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De kledingkast bestaat uit een stevig ijzeren frame en stoffen hoes met ritsen waardoor hij je kleding beschermt tegen vuil en stof. Het praktische insteeksysteem maakt het mogelijk om deze kast te monteren zonder te hoeven boren of schroeven.


Stoffen kledingkast met rits. U ervaart extra gebruiksgemak met een stoffen kledingkast met rits ! Uw kleding blijft beschermd tegen vuil en u kunt snel kleren uit de kast halen en weer opbergen.

Bij ons vindt u dit handige opbergsysteem in diverse kleuren en maten. Zo heeft u voor uw gehele garderobe de perfecte stoffen kledingkast met rits. Deze kast heeft diverse vakken en stangen voor verschillende functies. De opvouwbare kast is gemaakt van duurzame non-woven stof en vochtbestendige ijzeren buizen, waardoor het tijdsbestendig, ruimtebesparend en eenvoudig te monteren is. Garderobekast Gent Antraciet 178x110xCm Ons Beste Decoratie-idee.


Deze stoffen kledingkast kan gebruikt worden in de kelder, slaapkamer, zolder en zelfs op de camping. Je kleren zullen altijd netjes blijven. De kast is opvouwbaar en ruimtebesparend. De deur beschermt je kleding tegen stof en vuil.


De opgerolde deur wordt vastgezet met klittenband. Dankzij de ritsen is hij eenvoudig te openen en te sluiten. Het praktische plug-in systeem maakt het mogelijk om deze kast te monteren zonder te hoeven boren of schroeven. Bekijk alles met stoffen kledingkast ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Verschillende soorten kledingkasten en garderobekasten bij JYSK. Vandaag bestel morgen in huis!

Ontdek ons unieke assortiment kledingkasten. Maak van jouw huis jouw thuis. Organiseer en berg je kleding op in onze ruime kledingkast met deuren en grote lade.


Onze praktische kledingkast biedt een veelzijdige opbergoplossing voor zelfs de kleinste slaapkamers. De kledingkast heeft een strak ontwerp met groot compartiment en een hangroede, dit biedt veel ruimte voor het organiseren van je favoriete stijlbenodigd. Want deze mobiele kast heeft een robuust frame met versterkt steeksysteem, een verstevigingskruis aan de achterkant en een solide bodem.


Openen en sluiten gaat snel met de degelijke rits. De stof ademt en is afwasbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts