maandag 22 april 2019

Temprakon kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Kies uit producten vanaf € 1200. Verfraaien van uw huis met Kussens.


Temprakon bij Smulderstextiel. Ruim assortiment online bestellen!

Het kussen heeft een kern van memoryfoam (traagschuim) waardoor het voor perfecte ondersteuning zorgt. De overige lagen zorgen voor ventilatie en vochtafvoer, wat bijdraagt aan een comfortabele nachtrust. Dit kussen is opgebouwd uit verschillende materialen die ieder een belanrijke functie hebben als het gaat om een goede nachtrust. Hiermee kun je zelf het kussen op de juiste hoogte instellen. Het temperatuurregulerende materiaal in TEMPRAKON werd oorspronkelijk ontwikkeld door NASA voor de ruimtepakken van astronauten.


GOLD AANBIEDING stuk 19-stuk 14-Lees meer jaar geweldige aanbiedingen. U kunt uw kussen centrifugeren op het laagste toerental. Uw kussen heeft tenminste tot uur nodig om volledig te drogen, afhankelijk van uw droger.

Hierdoor geniet je iedere nacht van een constante ideale temperatuur en wordt overmatige transpiratie voorkomen. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Het ideale kussen verschilt per slaaptype.


Dit kussens is tevens voorzien van Thermo regulerend materiaal dat voorkomt dat u temperatuurschommelingen heeft. Aangenaam in de winter en lekker koel in de zomer. Het kussen is voorzien van speciale luchtkanalen die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De speciale hoes om het kussen zorgt voor een perfecte temperatuur en vochtigheid rondom het hoofd en nek.


Eigenschappen airpillow - Kern: Memory. Ruime keuze tuinartikelen online. Design, Direct Van De Makers. Het traagschuim zorgt voor een comfortabele ligging zonder drukpunten en de goede ventilatie zorgt voor extra comfort. Werelds meest individuele hoofdkussen.


Ergonomisch vormgegeven en instelbaar voor persoonlijk ligcomfort. Het temprakon Ergomagic hoofdkussen is een instelbaar hoofdkussen, u kunt doormiddel van losse plateaus zelf uw ligcomfort aanpassen, het bovenste deel heeft een voorgevormde contour met een lichte neksteun. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


De hoofdkussens Advance Ergomagic Pillow van het Deense merk TEMPRAKON maken ons programma compleet.

Net zo inovatief als onze maatwerk matrassen waardoor u met dit hoofdkussen altijd de ideale hoofdpositie en perfecte nekpositie bereikt. Het is werelds meest persoonlijke kussen. Vergelijk alle soorten kussens van verschillende winkels en maak een keuze uit een kleur, merk of materiaal om jouw ideale kussen te vinden!


Een kant is bovendien voorzien van een actief temperatuur- en vochtregulerend materiaal. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Gefabriceerd van Talalay latex (natuurlatex vermengd met synthetica, extreem verhit en sterk afgekoel hierdoor ontstaan er miljoenen kleine ventilatie kanalen, deze worden versterkt door de pinholes) zijn deze kussens zeer goed ondersteunen flexibel, anti.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts