dinsdag 30 april 2019

Kunststof achterwand

Haal vandaag nog die het aanbod in huis. Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen. Door te kiezen voor een strakke achterwand bestaande uit een paneel zorgt u ervoor dat u het achterwand gemakkelijk kunt schoonmaken, ideaal als spatscherm. RVS achterwand en kunststof achterwand keuken.


Bij GAMMA vindt u panelen voor uw keukenachterwand gemaakt van hoogglans kunststof of kunststof met de uitstraling van rvs. We hebben panelen met een echte houtprint, maar ook met een aluminiumlook.

Alle achterwanden zijn hitte-, water-, vet- en vuilbestendig. Voor iedere keukenstijl een wandpaneel. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. De mooiste achterwand keuken kunststof bestel je bij Pimp Your Kitchen.


Een bijzondere kunststof achterwand keuken bestel je heel eenvoudig in onze webshop. Met onze unieke collectie kunststof keukenachterwanden is er voor iedereen een achterwand keuken kunststof te vinden! Eén van de achterwanden die je kunt kiezen, is de kunststof achterwand.


Kunststof achterwand in de keuken. Dit is niet voor niets, want deze achterwand heeft diverse pluspunten.

Een kunststof achterwand is niet alleen duurzaam, maar ook vuil- en waterafstotend. Daarom wordt bij een kunststof achterwand achter de kookplaat een backsaver aangebracht. Zo is jouw keuken toch veilig.


Met een kunststoffen achterwand kunt je er voor kiezen om keukenblad en de achterwand van de keuken op elkaar aan te laten sluiten. Met de kunststof wandbeplating voor badwanden en douchewanden heeft een bijzonder groot plaatsingsgemak en veel onderhoudsgemak. Het is lichtgewicht, gemakkelijk en snel te monteren, met de extra aluminium profielen werkt u de panelen voor de douche perfect af. Mensen die een kunststof werkblad hebben, kiezen er soms voor om het werkblad door te laten lopen in het de achterwand , zodat het één geheel is.


Mooi en functioneel zijn ook achterwanden van aluminium, laminaat of glas. Deze speciale wanden zijn vocht- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken, wat met name voor de achterwand tussen werkblad en bovenkastjes zeer belangrijk is. Voor meer inspiratie over het gebruik van kunststof platen binnenshuis, lees ons blog met ideeën en tips over kunststof wandpanelen. De kunststof achterwand keuken is al jaren erg populair.


Bestel jouw keuken achterwand bij Pimp Your Kitchen. Een achterwand in jouw keuken kan zorgen voor een opvallende eyecatcher. Je kan namelijk kiezen voor een design dat past bij jouw kookplaat. Doordat een keuken achterwant meestal van roestvrijstaal is, kun je deze gemakkelijk schoonmaken.


Wil je meer inspiratie over schillende achterwanden ? De keuze voor een kunststof achterwand is daarom veel praktischer. Aangezien zo’n achterwand gemakkelijk en snel kan worden verander hoef je niet decennia lang tegen hetzelfde design van je keuken aan te blijven kijken. Voor de installatie van zo’n kunststof achterwand hoef je ook geen professional in te schakelen.

Neem alle nodige maten op voor het op maat snijden van de platen voor de achterwand. Dat ziet er mooier uit en heeft het voordeel dat je de douche- achterwand beter kunt monteren. Zo’n achterwand is namelijk duurzaam, vuil- en waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn kunststof achterwanden voordelig en goed te repareren.


Bovendien is kunststof in oneindig veel verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar. Wilt u ook een droomkeuken met luxe uitstraling? Op Bouwdiscount kunt u eenvoudig online al uw glas voor de achterwand keuken bestellen. Uiteraard wordt het glas voor. Ook de achterwand van je keuken kun je in een nieuw jasje steken – het liefst helemaal in lijn met het werkblad.


Op die manier kun je in een handomdraai lelijke oude tegels verbergen achter een strakke nieuwe nisbekleding. Wij leveren keukenbladen op maat. Hierdoor kunnen wij ook een kunststof keukenblad in Ikea-formaat leveren. Ook hoekuitsparingen, kolomuitsparingen of een uitsparing voor een stopcontact is geen probleem.


Naast het keukenblad kunt u direct een kunststof achterwand of stol in dezelfde kleur mee bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts