woensdag 3 april 2019

Tekstbord maken

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Geef de tekst op, eventueel voorkeur lettertype en kies kleur bordje en tekstkleur. Stuur je liever een voorbeel dan kan dat natuurlijk ook. Dan zorg je zelf voor de ondergrond en doe je een poging om de sticker netjes op de ondergrond te krijgen.


Met deze uitleg kan je ook heel eenvoudig zelf tekstborden maken. Zonder ingewikkelde stickers, maar wel met een portie geduld. Vergeet het niet, maak er tijd voor!


Bekijk meer ideeën over Coole woorden, Creatief en Teksten.

Tijdens deze creatieve workshop gaat u zelf een eigen tekstbord maken. Tekstborden zijn op dit moment enorm populair! U vindt ze met de leukste spreuken en teksten. Vandaag gaat u zelf aan de slag om een eigen tekstbord te maken. Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.


Deze tekstborden hebben we zelf gemaakt. Dit kunststof tekstbord wordt voorzien van uw eigen tekst. Voor teksten met meer dan tekens wordt een toeslag van euro berekend. Dit tekstbord is daarnaast verkrijgbaar in kleuren, afmetingen en bevestigingsmethodes.


De gewenste opdruk wordt verdiept gegraveerd. Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis.


De mooiste tekstborden komen van je eigen hand. Ze zeggen wel eens dat beelden meer zeggen dan woorden. Maar met de workshop tekstbord maken kun je met woorden ook iets moois verbeelden.


Met een mooi bord dat je beschildert of beschrijft met woorden kun je de prachtigste tekstschilderijen als eyecatcher voor in je huis maken. Het zijn houten, gekleurde borden (40×60) met een tekst of spreuk erop.

Natuurlijk kun je ze kant en klaar kopen. Maar zelf maken is natuurlijk véél leuker! Op deze workshop heb je niet alleen een leuke avond. Je kan extra trots zijn omdat je het zelf hebt gemaakt! Je ziet ze overal in verschillende vormen, kleuren en maten, TEKSTBORDEN.


Iedereen kiest vooraf een eigen tekst. Een andere maatvoering behoort tot de mogelijkheden. Indien dit wenselijk is vraag dan gerust naar de opties. Leuk met een lunch, high tea of diner! Alle Klemborden met tekst.


De workshop tekstbord maken kost € p. Dit is inclusief de hapjes en drankjes en uiteraard jouw eigen gemaakte tekstbord. En na de workshop kan je het eigen tekstbord meenemen naar huis om trots te tonen aan iedereen. Minimaal aantal deelnemers aan de workshop: Wij geven een workshop voor minimaal personen. Dit bord is ontworpen in een vorige versie van de Bordenautomaat. De positie en de afmetingen van objecten kunnen daarom afwijken.


Neem contact met ons op als je. Uiteindelijk kwamen er ook aanvragen van bedrijven en dan kom je op het punt dat je toch officieel een bedrijf moet worden. Een tekstbord is een sprekend alternatief voor een schilderij of poster. Weerspiegel je innerlijk in je interieur met een tekstbord met een spreuk die bij jou past.


Alternatieven voor het tekstbord zijn het wandbord of –paneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts