woensdag 3 april 2019

Plamuur alabastine

Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! Haal vandaag nog die Plamuur in huis. Plamuren ← Laat alle producten zien.


Plamuur alabastine

Wat is het verschil tussen plamuur en vulmiddel? Een plamuur is bedoeld om kleine oneffenheden glad te maken. Op het moment dat u een plamuur gaat gebruiken voor het vullen van gaatjes die dieper zijn dan mm, dan zal de plamuur gaan krimpen. Dit flexibele product schuur je heel makkelijk glad. Reparatieplamuur voor gaten en deuken in metaal, polyester, hout e. Alabastine Snelplamuur Alabastine Snelplamuur is sneldrogend.


De meest gebruikte houtplamuur is lakplamuur. Dit is een plamuur die uitermate geschikt is om kleine oneffenheden te plamuren. Hij wordt vooral gebruikt tussen twee verflagen in. Sierpleister repareren met plamuur.


Beschadigd sierpleister kun je gemakkelijk repareren met plamuur. Wanneer je een wand of plafond hebt gemaakt van gipsplaten dan heb je meestal lelijke kieren waar de platen elkaar raken. Met speciale gipsplaatvuller kun je deze kieren opvullen. Deze Snelplamuur kunt u zowel binnen als buiten gebruiken en is geschikt voor hout met schilderwerk dat ouder is dan een half jaar. De Albastine Snelplamuur is gebruiksklaar en verkrijgbaar in een tube van 2gram of een pot van 4gram.


Hoe kan ik schimmel op de muur verwijderen en voorkomen? Kan ik daar met een latex overheen schilderen? Bespaar tot wel via kiesproduct. Na een half uur is deze plamuur al overschilderbaar.


Deze Lakplamuur is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. Of het nu om hout gaat, metaal of polyester. Kies voor gemak en ervaar hoe simpel dit product in gebruik is.


Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Na minuten is deze plamuur al overschilderbaar. Je kunt de plamuur binnen en buiten gebruiken. Deze snelplamuur is zowel binnen als buiten te gebruiken.


Deze autoplamuur van alabastine is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Met deze plamuur ben u gegarandeerd van een spiegelglad eindresultaat, daarnaast kunt u deze plamuur overschilderen met alle soorten verf of dekkende beits. De plamuur is makkelijk aan te brengen met een plamuurmes en heeft een witte kleur. Dit product is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout. Daarmee maak je muren mooi glad en kun je met succes wanden gaan verven.


HoutstrakPlan helps you step by step towards a tight end result. Speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. U kunt deze lakplamuur spiegelglad afwerken en daarna met elke verf overschilderen. Opslag en gebruik niet beneden 5°C.


Plamuur alabastine

Als je klaar bent, is het overschilderbaar met elke verf. Koop voordelig online, goedkoper dan in de winkel. Deze plamuur heeft een uitstekende hechting op metaal, polyester, diverse kunststoffen, steen en aluminium en met deze plamuur kunt u zowel binnen als buiten beschadigingen vullen.


Het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. Of je nu een plamuur zoekt voor hout, metaal, kunststof of steen, voor elk materiaal heeft Praxis de geschikte plamuur. Naast plamuur heeft Praxis ook houtvullers, allesvullers of muurvullers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts