woensdag 17 april 2019

Ophangsysteem voor planken

Nog een advies: kies voor een draagvermogen van minimaal kilo, liever meer, want bij functionele ophangsystemen met planken heb je dit zeker nodig. Stoere plankdragers voor veel gewicht. Ga je de plankhouders echt zwaar belasten, bijvoorbeeld voor een stellingkast in de garage, neem dan als materiaal gegalvaniseerd staal. Het plaatsen van een zwevende plank.


Met onze onzichtbare schapdragers is het eenvoudig om verschillende soorten planken zwevend op te hangen. Het beste kun je kiezen voor een wat dikkere plank welke voldoende ruimte geeft voor de ophangbout en voor een mooie robuuste look.

Ophangsysteem voor planken -5mm. Plank ophangsysteem kit op zoek naar een systeem wat snel en makkelijk te bevestigen is? Dan is dit ophangsyteem voor schappen de. De solide muurhaak is het anker punt voor technisch koord in frisse kleuren.


Samen met de massief houten planken heb je een stijlvolle design wandplank. Een stijlvol, sterkte, maar dunne plank. Hangplank Slank: De hangplank Sling Slank heeft een plank dikte van ca.


Een robuuste, sterkte plank. Het systeem is makkelijk en met hand op hoogte te brengen.

Een gripsysteem met kogels zorgt ervoor dat u deze systemen per punt kunt belasten tot wel kilo. Een plank aan de muur is de ideale opbergplek voor spullen die je vaak gebruikt. Of die je graag laat zien natuurlijk. Bij IKEA houden we van opbergen, dus het assortiment wandplanken is groot.


We hebben ze zelfs met lades. Je maakt ze makkelijk maar stevig aan de muur vast met de plankdragers. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke.


Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, werkkamers, slaapkamers en winkels. Voor een verrassend effect kies je voor een wandplank met onzichtbaar ophangsysteem. Het lijkt net alsof de plank aan de muur zweeft. De planken zijn te bevestigen op elke plek op de muur. Een witgelakte wandplank maakt jouw eigentijdse kamer helemaal af.


De strak vormgegeven planken geven je inrichting een stoere en strakke uitstraling. Ook het leer is aan te passen aan jouw wensen. Zowel de breedte als het leersoort is vrij te kiezen.


Zo kun je onze plankendragers met elk soort interieur combineren. Laat je creativiteit de vrije loop.

Maak een plank in de woonkamer een echte eyecatcher met onze leren plankendragers. Ook kun je meerdere planken combineren voor een speels effect. Een ophangsysteem maken met steigerbuizen voor planken Waar enkele jaren geleden de onzichtbare dragers voor planken een trend waren, mag het interieur nu wat robuuster.


Zo ook met ophangsystemen voor planken. Beste klussers, Wij hebben een ingebouwde kast in de muur, waar nog geen planken in zitten. Voor 17:uur bestel morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.


We weten dus hoe stevig je planken moeten zijn, afhankelijk van waar je ze monteert. Van glazen tot metalen legplanken. Wat dacht je van stijlvolle, glazen plankdragers? Ideaal voor woonaccessoires als je een paar mooie beeldjes, bloemstukken of fotokaders wilt etaleren.


Meestal gebruik je legplanken voor een decoratieve wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts