maandag 29 april 2019

Landelijke speelgoedkist

Bovendien zien ze er ook superleuk uit. Direct uit voorraad leverbaar dus altijd snel in huis! Speelgoedkisten bij uw OpbergSpecialist. Bestel eenvoudig in onze shop je speelgoedkist.


Alle speelgoedkisten worden uit voorraad geleverd. Wij hebben vele speelgoedkist modellen in allerlei maten, er is er altijd wel een speelgoedkist geschikt voor je kinderkamer of huiskamer. Deze speelgoedkist krijgt een mooi robuust uiterlijk door het gebruik van nieuw en gebruikt steigerhout te combineren. Ook wanneer deze kist behandeld wordt met een wash of olie zal er een lichte kleurverschil blijven.


Verschillende kleuren speelgoedkist. Kiest u voor de Malmö Whitewash houten speelgoedkist die perfect bij uw interieur past of gaat u voor een grijze of bruine speelgoedkist ? Ons aanbod speelkisten is zeer divers. Een stevige en vrolijke speelgoedkist van Nijntje. De blauwe strepen geven deze kist een frisse look. Niet alleen is de speelgoedkist heel leuk om te zien, maar ook zeer.


Landelijke speelgoedkist

Als jonge ouders heb je een druk leven en wil je zo graag rust als je thuis bent. Je bent dol op je kids, jij en je kids vinden het fijn om dicht bij elkaar te zijn, maar dat rondslingerende speelgoed in de huiskamer geeft je zoveel onrust. Bopita Narbonne Bureau Wit Ben je al dat los slingerende speelgoed zat en zoek je iets waarin je het op kan bergen? Dan is speelgoedkist Narbonne de oplossing voor dit probleem.


De speelgoedkist wat een landelijke , sierlijke stijl heeft biedt de mogelijkheid om het speelgoed op te bergen. Gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat. Wit is een hele basic kleur, wat bijna in elk interieur past. Een witte opbergkist voor het speelgoed is dus een hele goede keuze. Dat speelgoed slingert altijd maar overal rond door het huis.


Zorg dat je dus een handige speelgoedkist hebt waar alles in kan. En je maakt het opruimen nog leuker als het in speelgoedkist met naam van je kind gestopt kan worden. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Gratis verzending vanaf €3-. Home Deco Patinas Kratten.


Koffers Flesopener Patinas Kratten. Maatwerk meubels tegen een betaalbare prijs. Woood kiest neutrale kleuren zoals grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items passen ieder interieur, of je nu een landelijke of moderne smaak hebt. Landelijke houten fruit kist.


Landelijke speelgoedkist

Naast Woood kasten, tafels en bedden biedt het merk een complete collectie kleinere meubels zoals salontafels, bijzettafels, kastjes en stoelen. Ook te gebruiken als opbergkist waarin je al het speelgoe knuffels e. Bespaar tot wel via kiesproduct. De robuuste kist is aan de buitenkant geschilderd met krijtverf Black van Abbondanza en daarna bewerkt met een soft wax. Van binnen heeft de kist nog de mooie orginele houtkleur. Deze super gave oude houten kist past bij diverse woonstijlen.


Ook leuk als speelgoedkist. Deze landelijke salontafel is gemaakt door AukgAaf! Combineer deze salontafel met onze brocante tafels en kasten voor een complete landelijke inrichting. Je kan hem vervolgens als bijzettafel kruk of als bankje gebruiken.


Je kan de keuze maken om voor steigerhout te kiezen met een behandeling namelijk uit white- grey- of black-wash. Deze prachtige landelijke salontafel met veel details wordt gemaakt van geschaafd steigerhout in combinatie met een ruw blad. Van speelgoedkist en rieten mand tot opbergkist.


In elke woonruimte heb je wel spullen die opgeborgen moeten worden. Daarom zijn manden en kisten een goede hulp in huis. Zelfs buiten je huis kun je een mand of kist goed gebruiken om bijvoorbeeld te gaan picknicken of bij het verhuizen. Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling.


Wij kunnen een losse spigellijst op maat leveren of incl. Meubels voor de kinderkamer nodig? Bekijk al onze kinderbedden, kindertextiel, kinderspeelgoed en kinderkledingkasten voor kinderen van tot en met jaar. Dan ligt het speelgoed wellicht verspreid door het huis. Heb je wel eens aan gedacht om een prachtige dekenkist als speelgoedkist te gebruiken?


Verf de kist in een fleurige kleur als geel of rood. Of verf met met blauwe, witte of roze verf sterren op de dekenkist. Zet er eventueel ook de namen van je kinderen bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts