woensdag 13 augustus 2014

Acryl stempelblok

Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Een acryl stempelblok wordt gebruikt bij zowel clear stamps als unmounted rubberen stempels. Omdat de blokken transparant zijn kan u heel nauwkeurig de plaats bepalen waar het stempel geplaatst moet worden.


Acryl stempelblok

Sommige acrylblokken zijn tevens voorzien van handige hulplijnen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Perfect voor het positioneren van silicone. Stempelmotief plaatsen, stempelinkt toevoegen en stempelen.


Klein voor kleine en middelgrote stempels en Groot , hierop passen alle transparante stempels. De stempel en het blok zijn transparant zodat u de stof er goed doorheen kan zien. Dit acrylblok heeft een gegolfde ran zodat het gemakkelijker vasthoudt bij het stempelen.


U kunt de stempel hier opplakken zodat het stempelen heel gemakkelijk gaat. Kleine acryl stempelblok B ( x 1 cm) hierop passen de kleine en middelgrote. Ergonomisch acrylblok van Viva Decor. Door de golvende zijkanten is het blok makkelijk vast te houden.


Door de gelaserde horizontale en verticale lijnen in het blok kunt u goed zien of u recht stempelt. Hierop passen de kleine en middelgrote stempels. U haalt de stempel uit de verpakking en legt deze uit op het acrylblok.


Acryl stempelblok

De Quiltstempel blijft vervolgens kleven aan het acrylblok. Op zoek naar een Stempelblok acryl - Papermania? Te gebruiken voor clear stempels en cling stempels. Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


Maak een onuitwisbare indruk met een stempel van je eigen logo of ontwerp! Bedruk enveloppen, labels, tasjes met je eigen bedrijfsnaam. Snel, eenvoudig en goedkoop. Doorzichtig acryl stempelblok , voorzien van laserlijnen waardoor u goed kunt zien of u recht stempelt. Inhoud: acrylblok met laserlij.


Acryl Stempelblok x cm. Transparant, acryl stempelblok met rasterlijnen - perfect voor het positioneren van silicone stempels! Geschikt voor alle clearstempels. Javascript is uitgeschakeld.


Transparant acryl blok doorsnede 6cm voor unmounted of clear stempels met finger grips voor een. Set van stempelblokken van transparant acryl. Op een stempelblok kun je clear- of cling stamps aanbrengen, waarna je ze kunt gebruiken om te stempelen. Omdat het blok transparant is, kun je nauwkeurig stempelen.


De stempels worden niet permanent op het acrylblok bevestig dus je kunt het acrylblok keer op keer voor verschillende stempels. Middel inch, Groot inch. Deze kunt u goed combineren met de Hexagonnen. Clear stamps zijn door hun doorzichtigheid heel fijn om precies mee te werken.


Je ziet nauwkeurig waar je afdruk komt. Gebruik ze in combinatie met een acryl stempelblok voor een gelijkmatige afdruk. Maak je clear stamps na gebruik schoon en bewaar ze op het plastic vel in de verpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts