maandag 25 augustus 2014

Led lampjes voor ballonnen

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. LED Lampen tegen de laagste prijzen. Met de ballon lampjes creëer je een super gezellige sfeer voor elk feest, partij of evenement.


Door aan het uiteinde van het lampje te draaien kunt u het lampje aan, uit of laten knipperen.

De kleur van het lampje is wit en verlicht zo beter de kleur van de ballon zelf. Stel je eens een zee van opgelichte ballonnen of lampionnen voor tijdens jullie feest! Super sfeervol en romantisch.


De LED lampjes kun je gemakkelijk aan je decoratie ophangen door het oogje. Ze zijn verpakt in een zakje van stuks. Met deze lichtgevende led ballon lampjes maakt u van uw eigen ballonnen of lampion een lichtgevende decoratie. Geweldig voor een verjaardagsfeest maar natuurlijk ook als decoratie op een bruiloft, tuinfeest, beurs, evenement of met oud en nieuw.


Geef ballonnen een extra feestelijke touch met deze LED lampjes voor ballonnen.

De set bestaat uit LED lampjes met diverse standen die wisselen van kleur. Led Lampjes voor allerlei doeleinden! Met de lichtgevende led ballon lampjes maakt u van elke ballon of lampion een lichtgevende decoratie. Naast de gewone is er ook een waterdichte versie! Onze led ballonnen zijn verkrijgbaar in de kleuren oranje, roze, blauw, rood en wit.


LED ballonnen in vele soorten en maten. Deze led ballonnen zijn verpakt in pakjes van stuks. Ook hebben we een zakje waar verschillende kleuren in verpakt zijn.


Vind de beste selectie led lampjes voor ballonnen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit led lampjes voor ballonnen voor de dutch luidspreker. Bekijk ons unieke assortiment led lampen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. LED - lampjes voor in ballonnen ! Ze kunnen gevuld worden met helium of met lucht en ze geven tot wel uur licht.


Blaas de ballon op met helium, wikkel de lampjes eromheen, zet de schakelaar aan en geniet van het prachtige effect. Deze leuke LED lichtjes kunt u in een ballon of lampion plaatsen en zijn warm wit van kleur.

De ballon lichtjes worden geleverd. Ballon LED lichtjes warm wit stuks. De ballon led lampjes wisselen tussen de kleuren roo groen en blauw) In dit pakket zitten prachtige LED lampjes bedoelt voor zowel helium als normale ballon. Het batterij vermogen van elke van de LED lampjes is uur. LED lampjes voor lampionnen of ballonnen (st) LED lampjes voor lampionnen of ballonnen (st) – Met onze led lampjes tover je je papieren lampionnen of ballonnen in prachtige en sfeervolle decoratie.


Perfect voor tijdens een zomers feest buiten of tijdens een diner, net dat vleugje romantiek in de avond. Gekleurde lampjes wel op voorraad. Laat uw ballonnen licht geven! Kleur licht: Wit led licht.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts