maandag 4 augustus 2014

Latex histor

Klusartikelen voor de laagste prijs. Histor Super Latex is een matte witte muurverf die uitstekend dekt. De latex levert alle eigenschappen die je van een goede muurverf verwacht en is geschikt voor muren en plafonds. De verf is geschikt voor steenachtige ondergronden en onder andere gipskarton en hard- en zachtboard.


Histor Monodek latex wit liter is een matte muurverf voor plafonds en muren binnenshuis. Histor latex bij GAMMA: een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf.


Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag. Zo blijft je ‘Parelwitte’ hal egaal wit, je ‘Vuurtoren’ schouw mooi rood en je ‘Lei’ keukenmuur prachtig grijs. Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren. Bij Histor helpen we je graag op weg met je verfklus. Bekijk ons assortiment en bestel de verf of lak in de kleur of kleuren die je graag wilt online.


Weet je niet precies hoe je je verfklus moet aanpakken? Gebruik dan onze handige verfkluswijzer en bekijk diverse how to filmpjes. Met Histor kom je zeker tot een perfect eindresultaat. Schilder met Histor verf voor een langdurig strak resultaat.


Een ruim assortiment Histor muurverf wit ( latex ) en inspiratie vind je bij KARWEI. Alles voor het verfraaien van je huis en tuin. Muurverf en latex : eigenlijk hetzelfde.


Tussen ‘normale’ muurverf en latex van nu zit vrijwel geen verschil. De term ‘ latex ’ wordt nu puur gebruikt als productnaam in plaats van als verfsoort. Histor Clean latex is een goed dekkende, matte latex die uitstekend reinigbaar is en die mat blijft na het reinigen. De verf is gemakkelijk verwerkbaar, reukarm, vochtregulerend en speciaal geschikt voor vuilgevoelige ruimtes.


Heb jij een huis waarin echt geleefd wordt, dan is deze muurverf ideaal. Hardnekkig vuil is makkelijk te verwijderen met een vochtige schoonmaakdoek, zonder dat je muur hiervan gaat glimmen. Histor Clean muurverf wit liter is een reinigbare muurverf voor vuilgevoelige ruimtes. Een ideaal product voor bijvoorbeeld keukens en kinderkamers.


Latex verf wordt ook witte muurverf genoemd. Met latex verf aan de muren creëer je een ruimtelijk gevoel in huis waardoor je meer kunt spelen met details! Het panel werd niet vrolijk van de Flexa Powerdek.


Met een eindigde deze verf net boven Perfection van Praxis, die slechts een kreeg. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.


Latex histor

Bij de bouwmarkt kun je vaak liter Histor monodek kopen voor zo´n euro dit is echter niet vergelijkbaar met deze latex. Niet alle muurverven kun je goed schoonmaken. Hoe goed verf tegen boenen kan, wordt aangegeven met de ‘schrobklasse’.


Op de verpakking vind je schrobklassen van tot en met 5. Acryl latex als muurverf Acryl latex is een kwalitatief goede latex , die eventueel ook in een buitenkwaliteit te verkrijgen is. De verf is licht ademen maar omdat acryl latex minder poreus is dan de voornoemde verven, is de vuilaanhechting minder en is deze verf goed te reinigen. Ik lees hier veel positieve reviews. Dan heeft u alle geluk gehad. Deze latex is goed te verwerken op juiste manier en onder bepaalde condities en dan doel ik vooral op juiste temperatuur in het verband met de nat in nat tijd van een latex.


Ben jij op zoek naar een mooie muurverf om je huis mee op te knappen? Bij KARWEI hebben we allerlei muurverven van topmerken, zoals Histor en Flexa, en altijd aantrekkelijk geprijsd. Deze latex is gevoelig voor het achterlaten van strepen Toch kan het goed valen bij juiste en snelle verwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts