woensdag 20 augustus 2014

Kussen ipad

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist. Vind i pad het nu op Kensaq.


Design, Direct Van De Makers.

We stellen u dit Ipad kussen met zijn ontwerp met een geïntegreerde houder voor een Ipad of ebook met afmetingen tot x 1cm. Vanaf nu kunt u het kussen tussen uw benen leggen en uw Ipad comfortabel vasthouden zonder uw polsen voortdurend in dezelfde positie te moeten houden. Pad kussen ideaal voor op schoot. Doordat de iPad schuin naar u toe staat, kunt u een stuk makkelijker de iPad bedienen.


Een iPad is een steeds vaker gebruikt presentatie- en communicatiemiddel op kantoor. Ongeevenaard comfort en gemak met de tabletpillow voor ipad en tablet gebruikers. Zo kun je je iPad uren gebruiken zonder ongemakkelijkheden te voelen. De iPad pillow is alleen geschikt voor de iPad 1.

De tablet kan tussen de verschuifbare klemmen van de X-standaard worden geklemd (maximaal 10). Te gebruiken vanuit elk gewenste hoek. Inclusief een opbergzak voor de koptelefoon. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Je kunt de tablet in horizontale en verticale stand gebruiken. Ook als ergonomisch nekkussen. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor gebruik op schoot.


Een origineel cadeau voor je beste vriend. Op de bank, in de keuken met een kookboek, lezen in be huiswerk maken in de auto. Het is geweldig voor lezers en kijkers van alle leeftijden. Deze speaker is heel plat (centimeter) en kan daardoor makkelijk onder uw hoofdkussen geplaatst worden.


De speaker heeft een kabel van meter en heeft geen aparte stroomvoorziening nodig. Het lichtgewicht kussen , gevuld met styropor bolletjes, past zich aan je schoot aan en geeft je de gelegenheid te werken vanuit ontelbaar veel posities. Je kunt je iPad of tablet makkelijk in een verticale of horizontale positie zetten. Aan elke zijde zit een zoom waar de iPad of tablet in leunt en voorkomt dat deze van de tabletpillow afglijdt.


Je kunt het kussen in de handigste hoek gebruiken, maakt niet uit of je zit, ligt of staat.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Het grootste assortiment tablet- en e-reader-accessoires online bij MediaMarkt of in één van onze winkels. Zoek naar i pad op de nieuwe KensaQ. Deze handgemaakte lichtgewicht kussen kunt u plaatst u de Tablet PC verticaal of horizontaal.


Wat ik leuk vin is dat u het verplaatsen kunt door de bonen bewegen voor een meer rechtop staand of liggend bekijken. Het iPad pillow geeft u een handenvrije ondersteuning van uw tablet. Gebruik het voor IPads, boeken, cameras, telefoons. Comfortabel en zacht ligt het kussen op uw schoot.


Zit u aan een tafel dan geeft dit kussen uw tablet de juiste leeshoek. Uw iPad wordt tijdens gebruik goed beschermt en heeft een vaste plaats voor als je even opstaat. De kussen van de Tablet PC kunt u plaatst u uw iPad of Kindle verticaal of horizontaal op meest vlakke oppervlakken. Omdat het kussen op de benen rust, is de iPad overal te gebruiken: in be in de trein, op het stran en ga zo maar door. Er zijn meer iPad -houders op de markt, maar de Targus Lap Lounge voor de iPadonderscheidt zich daarvan doordat deze de vorm van een kussen heeft.


Dit kussen bestaat uit zacht nylon, dat zich aan de benen aanpast. Ik heb het kussen gekocht als verassing voor mijn man, die altijd tot in de late uren met zijn telefoon bezig is en graag muziek luistert, voetbal kijkt of netflix kijkt en het werkt perfect! En wat voor mij fijn is: ik heb geen last van het geluid!


Het kussen ligt heerlijk zegt hij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts