dinsdag 5 augustus 2014

Dubbele fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Grote collectie fotolijsten vind je hier!

Fotolijsten tegen de laagste prijzen. Specialistisch advies nodig? Je zocht naar: dubbele fotolijst ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. De dubbele fotolijst , waar je aan de ene kant een foto in kwijt kunt. Aan de andere kant plaats je een voet of handafdruk gemaakt van de meegeleverde boetseerklei.


Met de meegeleverde stickers kun je het geheel totaal naar eigen hand verder versieren.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Je kunt er foto in kwijt met aan de rechterkant een spiegel om jezelf te bekijken. Van dubbele fotolijst tot collage- fotolijst.


Een compacte variant van de multi- fotolijst is de dubbele fotolijst. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Toon meerdere mooie foto’s met één van onze dubbele fotolijsten.

Of maak gebruik van een fotoluik, waar een aantal foto’s tegelijk in kunnen worden geplaatst. Het fotoluik is vergelijkbaar met een kleine collage fotolijst. Dit zijn meerdere lijstjes die aaneengeschakeld zijn. Lijsten, wissellijst, fotolijst en schilderijlijst online. Bekijk en bestel voordelig je wissellijsten en fotolijsten rechtstreeks bij De Lijsten Fabriek.


Je kunt ervoor kiezen om een foto beeldvullend in te lijsten of om een fotolijst te gebruiken met een passe-partout. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak. Van zowel fotolijsten met- als fotolijsten zonder passe-partout heeft Lijstentoko verschillende varianten.


Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Bij alle fotolijst producten hebben we standaard afmetingen voor u geselecteerd en voor fotolijsten op maat hebben wij bij elke product een maatwerk button geplaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts